Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące czyszczenia yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mianowicie jestem zaskoczony wiadomoscia z forum metin2.... znalazlem tam opis jak w najblizszych dniach,godzinach maja byc czyszczone yang z kont.Ma to niby pomoc przy problemie allegro...Chociaz ja nie mam nic do zamawiania na allegro yang.Ja przerazony zaczolem szukac po mpc wiadomosci na ten temat.Prosze o poruszenie tematu w jak najszybszym czasie.Za normalne i zgrabne odpowiedzi z dowodem i wyjasnieniem będą plusy. PROSZE O POMOC :)

Opublikowano

Heh mnie też to zaskoczyło... albo jest to fake albo administracja naprawdę chce się uporać z tym problemem jakim jest kupowanie yangów na allegro . Ale moim zdaniem to to drugie i naprawdę usuną . Też nie mam nic do zamawiania na allegro ale to już się powali wymyka z pod kontroli. Takie jest moje zadnie.

Opublikowano

Jest taka propozycja na forum metin2?

Jeżeli tak to proszę o link :D

Lepiej by było gdyby każdemu usunęli z konta jedno 0 :D

Zamiast 2kkk miałby 200kk i yang w metku byłoby mniej

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Sądzę że nie warto w to wierzyć.Jeśli chcą zresetować Yangi to wielu graczy odejdzie od metina , ponieważ taki uczciwy gracz miał 1kkk i co ??Już po kasie.

Opublikowano

Podaj link do tego tematu :)

No i gites odejdzie z 30% ludzi i nie bdz lagów itd. :) mi to wszystko pasi niech usuwają yangi, sam mam w eq 1.2kkk ale jak mają być mniejsze ceny to się poświęce

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Gadałem z GM na IRC, i mówił , że tak zrobią obojętnie czy ktoś się zgadza itd. mówił , że nie trza było pizgać na cheatach i na allegro kupywać .. nie wierzycie idzcie na IRC i popiszcie z teamem

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

O maj fak gad. Jakiś noobek wchodzi, robi temat, o tym że yangi usuną -.- To jest dyskusja! - nigdzie nie było napisane, że yangi zostaną usunięte(gówno to da, bo boty w 2-3 tygodnie odrobią to wszystko)

Miłej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...