Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Server No Hamachi Na Modemie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć posiadam modem neostrady sagem Windows 7, ip z uruchom zgadza się ze strony więc to jest zew dodatkowo mam zmienne czyli po każdym odłączeniu neta zmienia się. Mój problem polega na tym, że ja wbijam kolega nie może porty w portmap odblokowane spol dobre zapora wyłączona a nadal jest błąd. Czy można odblokować porty w modemie tak jak to się robi w routerze czy jest inny sposób.

Opublikowano

z tego co kojarze,f@st 800 jest dosc starym typem. Odblokuj firewall,tzn wylacz calkiem. Postaw serwer na hamaku,badz no-ip. Spol wydaje mi sie ze Ci nic nie da,tam masz stale ip. Przy neostradzie przy kazdym reconect masz ip zmienne. Oczywiscie nie calosc,ale tylko koncowe numerki:> Po kazdym rozlaczeniu neta,musialbys robic na nowo spolszczenie. Z aktualnym ip

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

f@st 800 jest to modem. Na modemie nie możemy postawić serwera no-hamachi. Da się to zrobić jedynie na routerze takim jak np. Livebox.

Jedyne co możesz spróbować, to serwer hamachi. Miałem ten modem i hamachi działał bez zarzutów. :)

Jeżeli chcesz, daj +