Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolorowe płomienie[PliK]

malcones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość dla moda działu: Wiem ze o hakcki boty cheaty sie nie prosi, ale w tym momencie nie mam wyjscia, poniewaz chcialbym zaczac grać w soldata

Z tego co mi wiadomo to nie mozna miec normalnie kolorowych płomieni poniewaz trzeba miec pliczek (ztego co sie orientuje) cos w stylu premium

i zbytnio nie wiem o co chodzi jak to zdobyc zkad wiem ze to jest płatne ale wiem tez ze ludzie to udostepniaja i nie wiem czy na tym forum jest mozliwe dostać takie cudo

Jesli nie ma takiego pliku prosze napisac nie bluzgac itp itd

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Omg kolejne dziecko... ;x

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=5675 <-- te "cudo" się nazywa rejestracją za free, kumasz? poszukaj troche a nie new topic tworzysz i kup słownik (z kąd) ;s

Może troche więcej tolerancji ? Nie każdy wie co gdzie i jak się zaczyna ... Nie dam ci warna , ale popraw sie na przyłszość ///Gonzo(16)

@Edit

Hahahha bana, you are Pr0, zgadzam się z Lakusiem (J.polski) i też nice walnełeś z tym "przezwiskiem"

11hbhnt.png

Opublikowano
Omg kolejne dziecko... ;x

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=5675 <-- te "cudo" się nazywa rejestracją za free, kumasz? poszukaj troche a nie new topic tworzysz i kup słownik (z kąd) ;s

O boze... Szkoda ze nie jestem tu modem tylko w dziale gunz bo bys bana zarobił wiesz za co ? po 1 Napisałem ze nie wiem jak to sie nazywa ani co to jest ( wiec z kad mogłem wiedziec ze to jest na forum ) po 2 Wyzwiska...

I nienazywaj mnie dzieckiem tylko dobrze czytaj posty

@edit

Down

Widac po tym co sie dzieje w tym dziale to n/c ... po 1 Mam 100% prawo zeby dac mu bana za obrazy MoDa

Mod Nie jest po to zebym znał kazda gre -.- człowieku ... gram w soldata 1 raz i tylko słyszałem o tym rejestrze wiec z kad mogłem wiedziec czego mam szukać na forum ...

Prosze Zamknac temat

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

A ja sie dziwie, ze wogole masz moderatora ...

1.j.polski sie klania...(skad; nie nazywaj)itp

2.To nie jest az tak straszne wyzwisko

3.Jak masz moderatora to powienienes chodz troszke znac forum

4.Piszesz, ze dalbys bana za takie cos??Odrazu bys stracil swoje stanowisko

@Sry za offtop, ale nie moglem tak tego zostawic >.>

Opublikowano

Temat do zamknięcia, chłopak po raz 1szy gra w soldata, a wy chcecie niewiadomo czego...

Skąd miał to wiedzieć?

Odrobinę szacunku dla moderatora.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...