Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie jak w temacie, a mianowicie: jak zdobyc te bronie na 101 lvl bo widze ze duzo osob juz z nimi biega a na dodatego sa to sony :D

Jesli jest juz cos na forum to dajcie linka albo cos bo nie moge znalezc, lub jakas pomocna wypowiedz?;p

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

A te bronie zdobywamy przechodzac FW i zdobywajac talismany wypadajace z uniqatow jednak przejscie tych statkow nie jest takie proste szczegolnie jak sie ma postac full int ( wizard ;/ ) a z 1 B za talismana to przesada chyba. mysle ze za polowe tej kwoty kupisz cos :) ale i tak sumujac 4 B to duzo golda. :D a odnoszac sie do jednej z wypowiedzi widzianej wyzej to na pewno nie dropi sie tego rodzaju itemkow :D jeszcze raz zapraszam do tematu podanego przeze mnie

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

A te bronie zdobywamy przechodzac FW i zdobywajac talismany wypadajace z uniqatow jednak przejscie tych statkow nie jest takie proste szczegolnie jak sie ma postac full int ( wizard ;/ ) a z 1 B za talismana to przesada chyba. mysle ze za polowe tej kwoty kupisz cos :) ale i tak sumujac 4 B to duzo golda. :D a odnoszac sie do jednej z wypowiedzi widzianej wyzej to na pewno nie dropi sie tego rodzaju itemkow :D jeszcze raz zapraszam do tematu podanego przeze mnie

Leci + oczywiscie ;) takiej odpowiedzi szukalem ;) Dzieki wielkie.

Opublikowano

Odpowiedź udzielona. Jak coś to pisz w tym temacie co podał kolega wyżej. Zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...