Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was nie mam już sił tyle sie męcze i dupa...

do tematu po 1.

dlaczego w screen name niema mojego nicku do wyboru a w connection jest, na poradnikach tylko tak pokazuja...

nie ma tabelki na wpisanie hasla.. wogole o jakie haslo chodzi :/ prosze was pomozcie ja juz nie mam sil z 5h nad tym sie mecze:/

edit

teraz to już tylko tej ramki na wpisanie hasła brakuje!!! dlaczego jej nie ma! co mam robić prosze was pomocy... :( :(

Opublikowano

Musisz się pierwsze połączyć jako GUEST czy jakoś tak i tam wpisujesz swoje passy. ;]

A skąd mam wziąć te passy, bo rejestrowałem się na stronce aol'a ale te passy które tam podałem nie działają :(

edit

Dobra.. to już mam za sobą, mam już amerykańskie ip, ale teraz jest taki problem że jak wchodze na metin2.pl (strona)

to ładuje mi się 5 min i tak samo zalogowanie, a czasami jest błąd :/ nic mi tak wolno nie chodzi tylko ten metin2.pl

Opublikowano

Ze lagi to nie dziwne al ja mam 512 łącze i daje rade . Uzywam Internet explorer przez mozille nie daje sie to samo co u ciebie !!!!!!!!!

Albo +albo Osama zrobi swoje

Opublikowano

Dobra już spoko.... ALE jest kolejny problem, nie ma zakładki free tam gdzie są darmowe reklamy.. :(

EDIT! :)))

MOŻNA ZAMKNĄĆ, KAŻDY DOSTANIE PO PLUSIE KTO CHCIAŁ POMÓC :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...