Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps 2 Czy Psp?

jambosss

PS2 CZY PSP?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. PS2 CZY PSP?

• PSP
      22
    • PS2
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci PSP polecam sam mam możesz mieć różne gry typu Little Big Planet 1/2, Assasian, Odlot i jeszcze więcej drogie nie są gry tak samo jak PSP ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Ja Ci PSP polecam sam mam możesz mieć różne gry typu Little Big Planet 1/2, Assasian, Odlot i jeszcze więcej drogie nie są gry tak samo jak PSP ;)

Czyli tyłek azjaty.

Nie umiecie napisać jakiegoś tytułu to albo w ogóle nie piszcie, albo wpiszcie w gugle - poprawi was.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

bierz PSP

1. grafika wcale nie jest zła -.- bardzo dobra to moze nie jest ale jest DOBRA

2. pamiec mozesz rozbudowac do 16GB (chyba ze kupujesz PSP GO! tam masz juz wbudowane 16 + slot na karte)

3. baaaardzo dobrze sie na tym oglada filmy

4. idealnie miesci sie do piornika na lekcji więęc grac, ogladac mozna : >

5. Wi-Fi

6. mozesz je przerobic i posciagac mase gier i innychzajebistych bajerów ; D

7. brak blutufa : /

8. samo PSP jest strasznie ciche : |

ae1d1005fe.png

Weteran
Opublikowano

ale na ps2 tez mozna pograc na lekcji i w autobusie ;d

na lekcji bierzesz telewizor podlaczasz sobie wszystko i juz mozesz grac

a w autobusie najwazniejsze jest znalesc kontakt do pradu ale jak znajzdziesz to tez mozesz w busie grac

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

x12 , twoje posty nie sa smieszne także wypierdalaj.

TOPIC

Bierz ps2 ( ogólnie polecam zbierac na ps3/xbox) lepsze gry, + jak masz jeszcze jakis dobry telewizor to też wporzo grafa. Psp to shit i Ci sie znudzi po miesiacu, ja kupilem pograłem tydzien i sprzedałem niedawno. Ale poco kupować konsole ?,ulepsz PC ;)

Legenda
Opublikowano

Maluch czy resorak?

Co to za porównanie PS2 do PSP?

To i to nie ma ze sobą nic wspólnego.

Na PSP jak i PS2 jest okropna grafika, w dodatku ten okropny pad z analogiem krzywo włożonym.

Xbox ma jedynie dobrego pada, ale nie o padach mieliśmy gadać.

Na PSP nie robią już dobrych gier, ba, nigdy nie robili!

Tym bardziej PS2, już zapomniane, jeżeli decydujesz się na zakup konsoli to kup coś nowego, kup PS3 albo poczekaj na NGP.

W PSP dobre jest jedynie to że możesz je zabrać do kieszeni i wziąć na wakacje, PS2 za to, możesz podpiąć do każdego telewizora podobnie jak Wii.

Jak już mówiłem PSP to jeżeli często gdzieś wyjeżdżasz i nie stać Cie na nic nowego, a PS2 to dla kompletnych desperatów którzy są no-life'ami i siedzą 24h przed monitorem bądź telewizorem.

Ja na twoim miejscu kupiłbym PS3 lub poczekałbym na NGP.

Możesz pokusić się o Xbox'a, tylko ze względu na prawidłowo złożonego pada, co prawda PS3 przekonuje odtwarzaczem Blue-Ray, ale to już twój wybór.

Pozdrawiam, Pau!

Opublikowano

PS 2 (przerobiona konsola wtedy wchodzą Ci pirackie gry, tak to wiecej kasy będziesz musiał wydać na gry)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Polecam ci PSP.

Dobra konsola sam posiadałem :D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...