Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemano

Mam pytanie co do pvp nukerem a dokładniej SH. Gram na serwerze gdzie enchant jest na 100% , no więc całe eq + 16, epici , tattoo . I tutaj pojawiają się pytania :

1. Jakie resisty najlepsze dla SH. ( na serwerze lata dużo kamaeli wiec dark resist , ale też sporo sps'ow i sh , No i te zjebki daggerzy czyli chyba Earth ale nie jestem pewny i prosiłbym też o jakąś proporcje ile i jakich resistów ;)

2. skille m.in. hurricane , wind vortex i slug , na co enchantować

3. Co do 3 to dziwna sprawa gdyż dzisiaj bez resistów i wyenchantowanych skilli , pewnego kamael'a vortexem + slugiem zabrałem mu tylko 1k hp :O , A on mnie pocisnął na 3 hity (tak jak napisałem na górze wszyscy tam posiadaja eq+16 nie więcej). Posiadam 17k m.atk 3k m.defa i 2,5k p.def czy to też da sie przez coś zwiększyć?

4. A i co do broni to Wind ma się rozumieć bo skille jak vortex czy slug to Wind + masa bufow na wind dają spore dmg , A drainów nie używam bo w pvp się nie przydają

Wcześniej pykałem na low ratach , a tam jakoś mi szło bez tego wszystkiego, lecz szybko mi się znudziło i chciałem pobawić sie na serwerze pvp.

A korzystając z okazji to prosiłbym to samo co prosiłem na górze tylko dla daggera i kamaela chciałbym to jakoś porównać. prosiłbym o odpowiedź z góry dziekuję ;) . i jeszcze proszę sie chamować z komentarzami jaki noob itp :)

A może jest coś jeszcze czego nie mam do pvp?

Wiem, że sporo pytań ale byłbym wdzięczny.

A właśnie dye ma sie rozumieć, że Int + 4 , Wit + 4 , Men -8 ?

Edytowane przez Fejkk
Opublikowano (edytowane)

siema

napisze Ci do sh bo do dagga i kama nie wiem

więc tak:

resisty te które wypisałeś;

hurriance - wind vulerablity czy jakos tak...

wind vortex - dark damage

slug... - sry ale nie wiem :(;

może koleś miał jakkkiegoś cheata;

btw.

poprawiłem nazwę tematu.Następnym razem proszę o dodanie prefixu

pozdro ;)

co do deyi to int+4 men-4, int+1 men -1, wit+4 men-4

Edytowane przez doxxx
btw. i deye
Opublikowano

I jeszcze zapomniałem dodać. Jeżeli chodzi o enchantowanie m.in. Robe mastery czy arcane road to na co ? GC mam ponad 5k, więc i z tym pobawił bym się w enchantowanie

//Doxxx

enchantuj wszystko co można z passive

Opublikowano

Prawdopodobnie *moja teza* ze tamten kamael posiadał CC... jak miał go włączonego to cie prał po 3-4k crytykiem, a twój mały dmg można wytłumaczyć tak, że kamaelowie mają tak jakby ultimate m.def... więc to im naprawdę dużo daje

Pasjonat
Opublikowano

Zrób skille na +30, dobre buffy i dobre agu w broni, bez tego nie masz co isć na pvp, najlepiej klan, bo solo na pvp jest ciężko, a z healerem nie masz szans paść. To tak na początek później jak będziesz uczęszczał na oly to pvp armor/ broń.