Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Właśnie pobrałem CS 1.6 i działa mi za szybko. Wszystko dzieje się około 2x razy szybciej. Moim drugim problemem jest że nie wyszukuje mi serwerów. Mam path v35. Jeżeli potrzebujecie więcej informacji piszcie.

Dziękuje za każdą odpowiedź (daje + i -)

Jeżeli taki temat już istnieje to przepraszam.

Opublikowano

Co do twojego pierwszego problemu, zapewne masz dwurdzeniowy procesor. Uruchom csa później otwórz menadżer zadań (ctrl+alt+delete), szukasz procesu hl.exe I zaznacz, żeby pracował na 1 rdzeń.

Albo jeżeli masz procesor AMD x2 (dwurdzeniowy)ściągnij ten plik AMD Dual-CoreOptimizer, zainstaluj i zrestartuj komputer.

2gi problem zapoznaj się z [Tut] Wyszukiwanie Serwerów

Opublikowano

Co do twojego pierwszego problemu, zapewne masz dwurdzeniowy procesor. Uruchom csa później otwórz menadżer zadań (ctrl+alt+delete), szukasz procesu hl.exe I zaznacz, żeby pracował na 1 rdzeń.

Albo jeżeli masz procesor AMD x2 (dwurdzeniowy)ściągnij ten plik AMD Dual-CoreOptimizer, zainstaluj i zrestartuj komputer.

2gi problem zapoznaj się z [Tut] Wyszukiwanie Serwerów

Masz racje 2 rdzeniówka xD Dzięki leci +

Opublikowano

@UP

i Mozes spotkać sie z Takim problemem : ) Ze nawet po Wprowadzeniu Cs W 1 rdzeń i tak bedzie ci Cs szybko latał itd

Mialem taki problem i właśnie Był przegrzany i Odłączylem go na 2-3dni i Już normalnie Działalo to Taki mały Szczegół : )

76561198375594763.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...