Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Market Handel

Sellerux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jak mam kupić coś od gościa z Marketu za 3 kkk przecież nie da się handlować takimi sumami a na zaufanie to wiecie proszę powiedzieć jak wy to robicie jak było to sorka ale nie znalazłem.

Nie dawaj plusów  Jak już to minuus

Opublikowano

A właśnie touche zakręciłem bo chyba można przy sobie mieć tylko do 2 miliony maksymalnie bo mam tyle i więcej nie mogę posiadać wiec resztę mam na innej postaci wiec jak wszyscy z Marketu Handlują powyżej 2 milionów ??

Opublikowano

No to jak wczesniej pisałes ze najpierw nadpłata a pozniej item wystawia za reszte lub kupujesz itemy warte tyle co jego item i robicie handel lub baw sie w sztabki srebra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz typowi wysłać modyfikacje pliku root tak by dalo sie 2kkk na tobół, a potem dopłacic 1kkk w czy na odwrót innego sposobu nie ma

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Moim zdaniem najbezpieczniejszym sposobem są sztabki złota jeśli chodzi o takie sumy. :)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Właśnie co do sztabek to sztabki o maksymalnym nominale to 2 miliony czyli w moim wypadku musiał bym dać 1500 sztabek złotych a gdzie ja je upcham :P

Opublikowano

Sprawdzasz jego posty.

Jeżeli kolo kupił np. stalke +7 5 bonow i inne eq na hight lvl, to nie masz się czego bać - nie oszuka CIę (no chyba, że trafisz na neosa)

Po prostu jak np. kupujesz coś za 3kkk, to On Ci sprzedaje np. ebo za 1kkk (tobolek) a Ty mu później podajesz passy do konta z postacią na której jest 2kkk (1lvl)

Pomyśl sobie jak mój kolega kupował bojowego +9 z pro bonami za 41kkk xD

52287137559562145640.png

Opublikowano

No niby tak ale ja pierdole płaciłem na Allegro prawie stówkę za 4 kkk i mnie koleś wyrucha a nawet na te 2 kkk

Opublikowano

Ja gram na Twierdzy tu zabójcze ceny i nie chce Bojowego tylko Parte +9 i znalazłem taka za 2,9 kkk ale kurwa huj wie jak załatwić może bede kombinować tymi itemami ale to jest popieprzone.Niech wprowadzają końcu te update co da rade na handel więcej dać obiecali tera pewnie nie wiadomo ile będzie trzeba czekać bo z nimi zawsze tak było. A z resztą nie chodzi tu tylko o to zasrana parte .huh.gif

Opublikowano

Jak się boisz, że Cię oszuka, a na prawdę jesteś uczciwy, to zagadaj z nim żeby wystawił parte za 1kkk Ty kupisz, później dopłacisz 1kkk i 900kk z innej postaci.

Mało prawdopodobne, że się zgodzi, bo to On ma więcej do stracenia (1,9kkk), ale może jest spoko.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ta obiecali tylko że oni wgl nie wiedzą kiedy ;) zapewne jak wprowadzą na DE o ile już nie ma to u nas bd to dobry miesiąc później

co do tematu też się zastanawiałem jak oni to robią :D nie raz widziałem jakieś PRO truty +9 po ponad 40kkk ale w regulaminie boarda jest że oszustwo jest karalne więc raczej każdy tego przestrzega i idzie na zaufanie innego wyjścia nie ma

ps za niedługo za bodzia trzeba bd płacić 2 kontami :))

Opublikowano

Omg -_-

Jak się kupuje coś za 2kkk+ Lub sprzedaje za 2kkk+ To robi się dodatkowe nowe postacie Na których są przetrzymywane Yangi 1 postać= max 1.999.999.999

Kilka Postaci I masz te 6kk Powiedzmy :)

Ja kiedyś jak kupowałem stal To tak właśnie robiłem że Z 2 postaci Yangi Dawałem :) Inneego sposobu nie ma :)

Opublikowano

Ja jak upowalem stalke+7 z full bonami 1.5kpz 5do pz 10do Pe i 15strzaly za 2.6kkk to poprosilem GM na IRC czy mogłby być przy transakcji i na farta sie zgodził :P możesz tak sprobować lub zapytać się czy była by mozliwość nakrecenia filmiku z transakcji i w przypadku oszustwa zbanowanie gracza jesli nie odda yang badz nie dokonczy transakcji

Opublikowano

HeterOdOg to jest bardzo dobry pomysł z tym filmikiem hmm myślę że najpierw spytam się w support a co do kamyków tez się zastanawiałem bo na handel można dać 12 przedmiotów licząc jeden kamyk po 250-270 kkk bo po tyle mniej więcej ostatnio na Twierdzy są to wyjdzie własnie 3000 kkk.Ale możecie napisacć jakie macie jeszcze pomysły :)

Opublikowano

ale ty o plu mowisz ? czy o privach bo troche sie zakrecilem bo nie wiem ile max w eq mozna miec na plu a wiem ze na privach jeszcze brylkami handluja ktore maja wartosc ponad 400kk u handlarzy

hersygna.png
Opublikowano

Na PL'u można mieć więcej niż 2kkk w ekwipunku. Handluj z nim kamykami duchowymi lub poproś gm'a - ostatecznie nakręć filmik, jak Cię oszuka to wyślij Ticketem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...