Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Monte

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Z pisaniem smsa sobie poradzę bo wgram softa z QWERTY. Aparat mi nie potrzebny.

Tak domowe wgrywanie softa skąd ja to znam ;p

Poźniej telefony dostają szajby a w serwisie +30zł zmiana soft`u .

Jak mówię chcesz miec telefonik gitara to Samsung Galasy S (można go skonfigurować jak router w domu , GPS , Wi-Fi , BT , i wiele innych pierdół )

A sms`y to przyjemność na takim wyświetlaczu ;p

Opublikowano

Tak domowe wgrywanie softa skąd ja to znam ;p

Poźniej telefony dostają szajby a w serwisie +30zł zmiana soft`u .

Jak mówię chcesz miec telefonik gitara to Samsung Galasy S (można go skonfigurować jak router w domu , GPS , Wi-Fi , BT , i wiele innych pierdół )

A sms`y to przyjemność na takim wyświetlaczu ;p

No oczywiście, że sgs dostanie za 400 zł. Nie dla wszystkich telefon musi być high-endem, uber alles. Miałem LG swift przez 2 tygodnie i w tej cenie niczego lepszego nie dostaniesz, a zawieszające się app i pulpitu to bzdura.

Bierz monte bez softa i z syfnym hardwarem zamiast LG GT540 z androidem i procesorem 600 mhz.

@Przepraszam

Wyjdź z tymi nokiami, telefony te odbiegają od obecnej ery smartfonów.

Flagowa słuchawka nokii- N8 jest niczym przy sgs lub wave.

Teksty typu "posraj się" zachowaj dla siebie. Ciemny umysł + fanboy nokii, tylko dzięki Wam ta firma jeszcze istnieje.

Przestarzały symbian, telefony ginące na tle innych czy ostatnie posunięcie z windows phone 7 mające na celu ratować firmę mówią same za siebie.

Dla uświadomienia sobie marności tej firmy porównaj sobie high-endowe słuchawki samsunga/htc czy nawet LG z nokią, bądź poczytaj o tym co nokia zaprezentowała (a raczej nie) na MWC 2011 i dopiero wtedy zabieraj głos.

Opublikowano

@up

posraj się -.-

Nie wyjdę , to jest moje zdanie .

Nie wiem o chu.. Ci chodzi z tymi nokiami ale jak dla mnie telefon jest ok , mam go dłuższy czas i nie narzekam .

Opublikowano

znalazłem dwa telefony do 400 zł

proponuje nokie n95 nez simlocka:

http://allegro.pl/nokia-n95-bez-simlocka-bcm-tanio-i1472026029.html

nokie n97 też bez:

http://allegro.pl/nokia-n97-bez-simlocka-bcm-tanio-i1469097262.html

znajdę więcej to dodam :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

Mam Monte i z czystym sumieniem mogę ci go polecić. W takiej cenie zdecydowanie nic lepszego nie znajdziesz.

Kupiłem go ze względu na WiFi i nie żałuję. Kosztował mnie 360 zł (wzięty na fakturę VAT) i nie żałuję ani złotówki.

Oprócz tego, że ma WiFi i gps-a, ma super odtwarzacz muzyczny (telefon gra na 4+ z fabrycznymi słuchawkami) to ma duży i czytelny wyświetlacz.

Faktycznie ma czasem problemy z płynnością ruchu animacji np. pulpitów, ale to telefon dotykowy za 400zł...

A i dodam, że wyświetlacz jest lepszy niż powiedzmy ten z Avilli, bo działa nawet na lekkie muśnięcie ;)

btw. Od wczoraj mój Monte się wyłącza bez powodu (bezpośredniego).

Podrzucałem nim nad posadzką i pierdolnął o ziemię lewym górnym rogiem....

Ale to na moje własne życzenie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
usunęła plik android i telefon można bylo sobie w dupe wsadzic
Można było ponownie wgrać soft oryginalny nie tracąc przy tym gwarancji przez Android Update czy jakoś tak.

Monte nie jest aż taki zły jak na telefon bez popularnego os. Dla zwykłego szarego użytkownika, który korzysta z telefonu do surfowania po sieci/dzwonienia/smsowania/słuchania muzyki starczy, aczkolwiek lepiej byłoby dołożyć te 100zł i kupić Wave 533.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...