Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Danny Trainer V 67

Marcin535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj pobrałem Trainera, zainstalowałem .NET Framework 4, MSVCR100D.dll (mam Windows 7/32bity). Bota odpaliłem, to co ogarniałem to poustawiałem. Ok, poszedł expić. Minęło 10 minut, D/C. Włączyłem znowu, ustawiłem to samo, tylko CC na 70 sec (nie mogę znaleść co zaznaczyć żeby latał po wszystkich channelach niezależnie od języka). Postawiłem dalej, bocił 15 minut i znów D/C. Potem dostałem ostrzeżenie od Police GMMango, ponieważ wyłączyłem CC na czas, pozostało tylko jak pojawi się człowiek. Wczoraj wieczorem bocił ponad pół godziny, a potem D/C. Dostałem również drugie ostrzeżenie od Police GMMango ;D

Dołączam screena ustawienia mojego bota, może coś poradzicie co włączyć, co wyłączyć. Mam 34 flame wizarda (lukless) i bocę na Jr. Grupinach w Orbis. Z góry dzięki! :)

P.S. Te ostrzeżenia coś mi robią? Będzie jakiś ban? ; D

Edit: Zauważyłem, że na tych ustawieniach co teraz są na screenie, bot skacze po wszystkich channelach, sprawdziłem.

sprubowalem twoich opcji ale ja mam tak ze pinu nie moge wpisac

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joz wiem jaki jest kolejny problem z tym dll mianowicie trzeba jeszcze go wkleić do folderu z gra właśnie na to wpadłem i podziałało

Opublikowano

sprubowalem twoich opcji ale ja mam tak ze pinu nie moge wpisac

@knosall

Ale to najpierw włączasz Maple [nie wciskaj play], potem odpalasz tego injectora, czekasz aż odpali się trainer, resztę zamykasz, wciskasz play. Logujesz się do gry, idziesz na jakąś mapę z mobami i dopiero ustawiasz bota. Tak robisz? Czy poustawiałeś przed włączeniem Maple? o.O

P.S. Spróbowałem się pisze przez " ó ". Przepraszam, że wytykam, ale mnie to razi, taki już jestem. :P

@kambiru

Sprawdź czy w folderze GPMMMI -> Modules posiadasz oba .dlle [DannyTrainer i CRC Bypass]

A zdjęcia to przycinaj i zwiększaj je, bo nic nie widać, nawet na przybliżeniu.

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

@kambiru

myślałem nad tym i wymyśliłem tylko kolega mnie wyręczył

BTW lepiej nie hackowac jak sie boisz o konto ale god mody nie banuja :)

@BlackBoyz

zawiodłem sie na tobie :D

@Knosall

juz 3 raz mówie ze nie ma takiej opcji...jezeli moby nie skaczą to nie zlecą.....

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

@BlackBoyz

zawiodłem sie na tobie :D

Tak? Niby czemu? :P

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

Dostalem bana na zawsze a to ze zostawilem bota na noc

Max dla bota to 3 dni zanim ci dadzą bana

Hahahahaha, to pozdro!

Ja od 4 dni bocę. Z 31 jest już 60, jak bociłem na Danny'm to dostałem 2 ostrzeżenia, wystarczyło pobrać inny, lepszy trainer i jest cud miód i maliny. Bez żadnego D/C ani fake a/b lata. GoGo 3rd job!

P.S. E-Dark Trainer V67.6 [szukać proszę sobie samemu]

Edit: Dzisiaj expił całą noc, nic nie dostałem

Opublikowano

Tez na nim expie juz 3 dzien; ) mam 38lvl Banditem . Na jakich mobach radzisz expic? ;]

Hmm... Fire Boary (przy okazji Korean Fana sobie możesz ładnego AVG wylootować ;))

Jr. Grupiny

Dark Axe Stumpy

Horned Mushroom

Ant Tunnel (Grasz na Kradii czy Deme?)

Wooden Mask / Rocky Mask

Sorry, że takie porozrzucane moby, ale nie mam pojęcia jaki jest twój dmg, dlatego tak na oko rzuciłem parę mobów, których możesz znaleźć mass respy.

Pytam się czy grasz na Kradii czy Deme, ponieważ Ant Tunnel na Kradii zwykle jest zapełniony, dlatego zajebi*cie się boci na Demethosie, gdzie jest pusto i każdy resp wolny. No i pamiętaj, żeby mieć w E-Dark'u ustawione, że zmienia channel jeżeli pojawi się jedna osoba, lub minie określony czas (ja mam np ustawione co 90 sek)

O czymś zapomniałem? Chyba nie. Pozdrawiam :)

Opublikowano

gram na Kradii.

Hmm expie na Zombie Lupinach w sleepwodzie i mam lajtowo na 2 hity nawet na 1 . Daja 90 expa lecz to dla mnie za malo ... Exp idzie jak krew z nosa -.- Mam Dexless bandita lecz slabe Eq dosyc. Potrzebuje mobow z expem 180 okolo ;D i dosc slabe.

Jezeli chodzi o zmiane chanela to mam na player ale na czas nie mam . Expilem bez czasu przez 2 dni i nawet ostrzezenia nie dostalem; )

Dzieki za rade ale te moby sa za slabe; P

Opublikowano

gram na Kradii.

Hmm expie na Zombie Lupinach w sleepwodzie i mam lajtowo na 2 hity nawet na 1 . Daja 90 expa lecz to dla mnie za malo ... Exp idzie jak krew z nosa -.- Mam Dexless bandita lecz slabe Eq dosyc. Potrzebuje mobow z expem 180 okolo ;D i dosc slabe.

Jezeli chodzi o zmiane chanela to mam na player ale na czas nie mam . Expilem bez czasu przez 2 dni i nawet ostrzezenia nie dostalem; )

Dzieki za rade ale te moby sa za slabe; P

To jaki Ty masz dmg? Ja 63 flame wizardem lukless wale maksymalnie w 6 mobów po ~2 700 w porywach do 3 300

Opublikowano

Black daj linka do tego bota bo nie idzie wejsc na to forum tego bota

ccplz.net --> rejestrujesz się, wchodzisz w subforum EMS i tam w Hacking&Downloading bodajże. Dalej sam znajdziesz bota, bo pobierają go tłumy. Wyszła mała łatka V67.7, dodaje shutdowna i rozdawanie AP co level !

Opublikowano

Chce wyexpic/zrobic sobie bowmana albo pirata , gdzie radzicie mi expic gram na kradii ? A i jeszcze jedno pytanko da sie bocic w mini dungeonach ?

Opublikowano

vBulletin Message

Knosal, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

nie moge to pisze w ccplz.net i podobne w gamekiller.net

Opublikowano

Trainer śmiga aż miło, lecz mam co chwile d/c Hacki których używam:

Language Barrier

Kam, Loot

Auto Attack (Sleep-200, Sawsil-0)

Auto Mp

Auto CC (ppl-1, Sec-45)

i to na tyle.

Nie wiecie co może być przyczyną występowania d/c?

Opublikowano

@UP

w sumie to nie powinno byc dc :/

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Włączem i wyskakuje "Nie znaleziono punktu wejścia procedury _invalid_parametr_noinfo_noreturn w bibliotece MSVRC100.dll."

Ściągałem MSVRC z milion razy, wie ktoś co może pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...