Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atakuje albo nie

Szafir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem taki ze bot zada skill mobowi a potem zmienia moba , albo zaatakuje moba i bije go do końca - cos na zasadzie "jak mi sie chce to zmienie sobie moba a ten niech mnie bije"

Prosiłbym o mała wskazówke

Na bocie siedzi BOW - nie wiem czy to cos zmienia

Opublikowano

kilka rzeczy jak na mojego bota to kamikaze ale reszte zaraz zrobie tak samo

To samo czasami woli walnac moba i zając sie kolejnym , woli także czasami pobawić sie z mobem dalej od bota niż z tym który stoi blizej

Admin Cienia
Opublikowano

Że zaatakuje moba dalej niż bliżej to zdarza się często, to tylko drobny bug. Teraz nie wiem w czym problem, co bot robi, albo czego nie robi, albo coś robi i myślisz że źle ale on to dobrze robi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Że zaatakuje moba dalej niż bliżej to zdarza się często, to tylko drobny bug. Teraz nie wiem w czym problem, co bot robi, albo czego nie robi, albo coś robi i myślisz że źle ale on to dobrze robi.

Troche kijowo pisac na lekcji korzystajac z Wifi

No jak atakuje tego dalej i mówisz ze to bug to ok

A ta 2-ga rzecz : atakuje moba dosłownie jednym skilem i zmienia cel - zaczyna bic kolejnego , co wiecej zabija go dopiero wtedy gdy mob zaatakuje bota i zwróci uwage na siebie , wtedy bot zabija go do końca

---------------------------

Już zalogowany:

Moze ten maly bug powoduje ze zmienia moba .....hę....?

Opublikowano

Widzisz screena z configiem D&G'a?? Więc zrób tak ponieważ masz 3 zakładki w config ( bez berka, z załadowanym berkiem, w czasie berka)

spróbuj zrobić taki config we wszystkich zakładkach bo możliwe, że miałeś załadowanego berka a nie miałeś w tej akurat zakładce dobrze oznaczone

• Dodaj nową pozycję...