Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, mam taki problem od paru dni nie chce mi sie steam updatowac. Sciagalem go jeszcze raz i nie dzialalo. Wie ktos czego?

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

Moje super elo pro sygny:)

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

Powiedz dokładniej w ktorym momencie sie wylacza lub nie chce isc dalej, bo ja mialem podobny problem pisalo updating steam i wyskakiwal mi bład. Mi pomogl skan bo wykrylo mi troszke smieci na kompie plus reinstalnolem cs'a razem ze steamem oraz sproboj usunac regirtyblob [plik] ktory sie znajduje w glownym folderze przykladowo C://Program Files/Valve

Opublikowano

ja mam wlasnie to samo. zara zrobie to co mowisz jak zadziala dostaniesz 5 gwiazdek.

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

Moje super elo pro sygny:)

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

ja mam identyczny problem

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano
legalny steam czy przez patcha zrobiłeś??

Co ma to wspólnego??

Usuń całego steam z rejestrami.

Potem instalujesz go i wpisujesz twój kod dostępu potem wchodzisz na byle jaką grę i pobierze ci jakieś updating od nich "steam" i grasz :P

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...