Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie sciagnelem cs 1.6 v7 i patcha v35. Ok wszystko dziala ale mam pytanie jak mam wgrac serwery? Bo wczesniej mialem jakiegos cs 1.6 v32 ale go wywalilem bo cos sie scinalo ale tam jak klikalem zeby wyszukal serwery to mi z 4000 :O wyszukiwal roznych serwow w 5min a tutaj nic nie ma? Powie mi ktos jak moge sciagnac duza ilosc serwerow? A i jeszcze bym chcial zeby byly na nich czesto mapki de_dust2 lub fy_snow bo tylko na takich gram xD. Bardzo prosze o pomoc moga to bys rosyjskie serwery byle jaki aby bylo ich duzo.

2. zna ktos jakiegos AIMA(AUTO HED SHOOTA) ale bez wirusa! bez bez bez!?

3. gdy wczesniej mialem tego cs 1.6 v32 to czemu pisalo maps:de_dust2 wchodzilem i byla inna mapa? to malo istotne ale z ciekawosci pytam.

MAM C.S 1.6. V7 I PATCHA V35! OBECNIE PROSZE O POMOC.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.http://www.mpcforum.pl/topic/56486-tut-wyszukiwanie-serwerow/

2. niestety, żadnego auto aim headshota nie znam. Wszystkie cheaty, które są w działach mają wirusy. Jednak te wirusy nie są groźne. Bez tych wirusów żaden cheat by nie działał.

3. Może kiedy wchodziłeś na serwer następowała zmiana mapy z de_dust2 na jakąś inną ?

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...