Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Request] Maple Story Private Server

Raziel Gamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy mógłbym się dowiedzieć jaki serwer Maple Story Private jest najpopularniejszy? Chodzi mi o wysoką populację, miłą atmosferę oraz jak najmniejszy wskaźnik Hackerów. ; )

Serdecznie pozdrawiam,

Raziel

Opublikowano

po 1 prosby pytania problemy

a po 2 niedlugo powstanie polski low rate [comboms] wiec mozesz poczekac i zagrac na polskim serwerze popularnosc jakas wielka nie bedzie bo w polsce maple jest malo rozprzestrzenione ale chyba lepiej grac na polskim serwerku z rodakami niz na jakims zagranicznym :]

Pozdro

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

@Up

uwierz mi,że "jakieś zagraniczne" servery są lepiej zarządzane,jest mniej bugów,z każdym zagranicznym graczem da sie dogadać.

A podczas gry z "rodakami" masz takiego wkurwa,bo 3/4 z "rodakow" "kce itanzy i mezos",ksuje,wyzywa i się kłóci.

@raziel

Jeszcze zależy pod jaką wersję Maple Story,bo to również jest ważne.

Opublikowano

Nie ma znaczenia jaka wersja. Angielski znam perfekcyjnie oraz uczę się Francuskiego więc z komunikacją nie będzie problemów. Co do Polskich serwerów, grałem już na kilku i bez wahania ujmę to w dwóch słowach: Totalna Tragedia..

----------

Raziel Gamer

Opublikowano

www.destinyms.net

16x/16x/4x srednia 200 graczy online mila atmosfera i profesjonalny team. Wg. mnie najlepszy serwer.

Opublikowano

Nie. Cheaty= Instant ban (auto ban działa tak że powiadamia gma i daje mu id mapy, tylko za nie ktore jest auto-ban).

Tak wiec, na destiny cheaty nie istnieja. BTW: nick: Rizzu, pisz w potrzebie.

Opublikowano

Dobra, zacznę grać na Destiny Maple Story. A, czy ten serwer różni się czymś od Global Maple Story? Jeśli tak, powiedzcie co kto sprzedaje itd., na ich stronie nie ma o tym żadnej wzmianki.

----------

Raziel Gamer

Opublikowano

GMS-like. Wszystko jak na GMS, itemy kupujesz w shopach ale tylko te 40> , tak jak na gmsie. Reszte musisz zdropic lub kupic na MTS'ie od innych (meso malo warte ...)

• Dodaj nową pozycję...