Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Crackerzy...

2nrii54.jpg

Tak, jak wyżej... mam dla was zadanie... Od dzisiaj chyba weszło nowe update, dzięki któremu sobie nie pogramy online na pirackim Minecrafcie ;]. Więc czy moglibyście troszkę poszperać i zrobić obejście na to... Piszę to, ponieważ utrzymuję server piracki klanu TNTSquad i dziś wystąpił taki mały problem... ;\. Ja nie siedzę w tym temacie, co najwyżej obsługuję dobrze Cheat Engine... Polecą + / - / 5 / co tam tylko chcecie ...

Troll?

Opublikowano

Drodzy Crackerzy...

2nrii54.jpg

Tak, jak wyżej... mam dla was zadanie... Od dzisiaj chyba weszło nowe update, dzięki któremu sobie nie pogramy online na pirackim Minecrafcie ;]. Więc czy moglibyście troszkę poszperać i zrobić obejście na to... Piszę to, ponieważ utrzymuję server piracki klanu TNTSquad i dziś wystąpił taki mały problem... ;\. Ja nie siedzę w tym temacie, co najwyżej obsługuję dobrze Cheat Engine... Polecą + / - / 5 / co tam tylko chcecie ...

Update jeszcze nie wyszło :P

Sprawdzałem wszędzie. Na yt, u Notcha, Ciocia Wiki itd.

Może masz błąd dlatego że przenoszą serwery na nowe hosty aby obciążeń nie było :P

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Kup minecrafta i nie będziesz miał problemu...

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

skoro jestes odpowiedzialny za ten server to powinienes wiedziec ze w pliku "setings.txt" albo "setings.properties" (nie pamietam, ale oba sie otwiera notatnikiem xD) linijke "online_mode=true" powinieneszmienic na "online_mode=false" gdyz masz scrackowana wersje MC...

Nie jestem programistą ani nikim z tych rzeczy, nie mialem nawet wlasnego serwera (w sensie nie hostowalem, ale pomagalem w robieniu serva.) a wiem to... prosta opcja "szukaj" w google ;D

xJustMe.png

Opublikowano

Nie ogarniam problemu, przecież od zawsze tak było i zawsze tak będzie.

To komunikat, mówiący o tym, że dopuszczasz hackerów na serwer, bo ustawiłeś online-mode na false.

Wyjaśnione, close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...