Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asteroida Apophis Uderzy W Ziemię?

ku22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh jak będzie koniec świata to będzie.. I nic nie zrobimy bo kiedyś musi raczej być.

Tylko jedna rzecz będzie w nieskończoność, a to jest "Metin 2" ...

I jeśli to prawda że ta asteroida walnie w naszą ziemie to co zrobimy ? wyjdziemy na ulice protestować ?

Wszyscy bądź większość nic nie może zrobić na ten temat.

Pozdrawiam i czekam na tą asteroidę..

Logo.JPG

Opublikowano

Nawet jak jebnie to co z tego -_- na discavery było ,że po paru latach dym się rozwiał a ocaleni ludzie się odbudowali więc nie jest to koniec świata.

Do 2036 spokojnie się ją przesunie z toru lotu.

Temat bez sensu! Zamknąć tymczasem zapraszam na swój:

http://www.mpcforum.pl/topic/296980-high-school-of-the-dead-polecam/page__p__2064685#entry2064685

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jak będzie to będzie,

nas i tak już tu nie będzie :)

Według mnie jest to prawdopodobne, ale myślę, że do tego czasu coś wymyślą.

EMPTY :C

Budowniczy
Opublikowano

No to na 2036 kupujemy zapas chipsów, popcornu i coli i siadamy na balkonie ;)

Oczywiście jak dożyjemy ; pp

Opublikowano

Kurde aż tak się śmierci boicie jebnie to jebnie i co z tego, za czasów rządu PiS koniec świata byłby nie do pomyślenia xD

icecubea.png

Opublikowano

Powiem tyle -.-

w 2000,2002 2010,2012 miało być że wyjebie nam nasz kochany świat w powietrze Ale jak widać nadal żyjemy czyż nie ?

Po pierwsze za 20 lat technologia będzie tak rozwinięta że jak wyjebią tej komecie karnym kutasem to się jej odechcę w ziemie walić

Kiedyś ten koniec świata nastąpi ale nie wydaję mi żeby to było jeszcze jak ja będę żyć wiesz proszę was ludzie ogarniacie kurwa dupy nie srajcie żarem i nie piszcie tak durnych tematów

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Spokojnie ludzie! Wszystkiego dowiemy się w kwietniu 2029r. kiedy kometa będzie oblatywać ziemię.

Jeżeli wejdzie w określoną prajektorię lotu wtedy będziecie mogli panikować bo wtedy uderzenie może być nieuniknione.

No... chyba że coś wymyślą przez te 7 lat ; d

@down Według ciebie nie umiałem czytać? Ogarnij bo widzę że chcesz mnie poddenerwować. To po 1. Po 2. Napisałem to bo koleś widocznie dał link do artykułu ale ludzie zamiast przeczytać to panikują i swoje teorie snują.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Spokojnie ludzie! Wszystkiego dowiemy się w kwietniu 2029r. kiedy kometa będzie oblatywać ziemię.

Jeżeli wejdzie w określoną prajektorię lotu wtedy będziecie mogli panikować bo wtedy uderzenie może być nieuniknione.

No... chyba że coś wymyślą przez te 7 lat ; d

Widzę, że nauczyłeś się czytać - zajebiście, ale inni też potrafią, więc nie musisz nam przepisywać tego swoimi słowami.

Opublikowano

Zamknijcie już ten temat :D Co będzie to będzie.. Jak pierdolnie to pierdolnie.. A jak nie to nie..

Jak jebnie to ja Was obronie. Serwer MPC. KONIEC i .(kropka) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Opublikowano

Jak w 2012 będzie koniec i ludzie się odbudują itp. to w 2036 jebnie nas kometa i koniec !! :D.

Żartowałem. Szczerze mówiąc nawet jak by miała walnąć 2013 to by coś wymyślili na pewno bo technika na to pozwala ( wiem bo oglądam discovery :D ) a w 2029 to już HO HO HO... a jak nie to Undertaker pierdolnie jej tombstona !

Opublikowano

ludziom to sie nudzi i puszczaja jakies farmazony po internecie. Dlatego to nie ludzie glupieja od internetu tylko internet od ludzi:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Nie ma się co martwić, oczywiście NASA już kompletuje załogę, która poleci i rozwali to dziadostwo. A tak poważnie to chciałbym zobaczyć jak coś takiego wali w Ziemię i robi porządek z naszą cywilizacją bo to co niektórzy ludzie wyprawiają woła o pomstę do nieba...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...