Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pare pytan:

1. Mam problem wgrywam CS 1.6 NON STEAM ok dziala normalnie dolaczam sie do serwerow i gram ale mam tak czasami ze automatycznie mi sie sciagnie jakis serwer... i jak klikam find server to zamiast pokazywac mi liste serwerow to on odrazu sie laczy z tym... .;/ i nic nie moge wybrac, a nie chce ciagles denstalowac csa;/. Jesli wiecie o co chodzi prosze pomozcie! Jak usunac ten serwer zeby sie tak nie wlaczal albo moze zostac ale zeby byla mozliwosc wybierania serwerow.

2. Potrzebuje AIMBOTA tylko aimbota nie zadna paczke hackow lub program co ma kilka hackow po PROSTU aim bota, ewentualnie moze byc polaczony z wh ale nie musi aby byl aimbot co automatycznie daje na heda. bez wirusa!

3. Co zrobic zeby mi to nie wyskakiwalo podczas gry?

Po tym jak klikne "ok" dziala normalnie ale za 4 sekundy znow wyskakuje... ;/ . http://img141.imageshack.us/i/1234567f.jpg/

Bardzo dziekuje z gory za odp daje+!:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Jaka V non steama ? sciagnij non steama z dzialu cs v 7 , pozniej zainstaluj patcha v23 + MasterServer.fdv

2. Ecc 5.2 , google nie bolą.

3. niewem, sciagnij inna v cs'a.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...