Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alamut[Pl][Dedyk]

Sensual

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije na serwa za kilka minut jak sciagne clienta. Ale po tych postach co tu ludzie pisza to sie nie zapowiada, tak jak to opisywaliscie w temacie 'zapowiedzi'. Ale wbije na serwa i sam zobacze jak jest;]

Pozdrawiam, MisSsieK!

Opublikowano

no aj tez pobieram i zedytuje posta jak pogram, zbaczymy czy jest co mialo byc;) narazie jestem dobrej mysli^^

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Mi sie tam serwer podoba.

Z moba leci po 350-800 yang

dodawanie i zmiana bonow po 500k

handlarze +9

Exp sredni.

Dobrze spolszczony serwer

troszke laguje ale da sie wytrzymac.

Opublikowano

Nie będzie Launchera,co za problem Clienta pobrać.

Wiesz może dla ciebie i paru innych osób nie ma problemu ale dla osób ze slłabym łączem ??? jest problem i to duży

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Zróbcie bony z 500k na 0 yang !

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Osoby które 1 wbiły na serwa mogły sobie za darmo wybonować eq, mi na 30lvl nawet nie starczyło na wybonowanie zbroi.

Dlaczego za darmo?;/ Co wtedy sie stalo?..

Opublikowano

Postaramy się zrobić wszystko w jak najszybszym czasie.

Tymczasem zapraszamy do gry !

Miło ... potki speda nie działają, lagi na serwerze, yang-shin nie dodaje bonów, cofa jak na sh, na 40 lvlu miałem 1,5kk kupiłem 3 dodania .. wymieniać dalej ?

Opublikowano

NISMO pominę fakt że miałem już włam na konto i brak eq przez to^^

jakoś to przeżyje ale to wszystko przez to że nie mogłem sobie zmienić passów które zrobiłem na szybko żeby wbić topke ;/

Opublikowano

Wybacz, ale to nie nasza wina. Może ktoś się domyślił jakie masz passy, bądź sam mu podałeś. Powody są różnorakie.

Opublikowano

Nie działają zwoje powrotu umiejętności

Naprawcie to jak najszybciej, bo ludzie wbijają skille na 20 punkcie.Dodam też, że u staruszki też nie można cofać skilli

@EDIT

daliście sobie oskubać bazę danych, bo moja postać też okradziona ( tylko z kasy) a z moim oprogramowaniem i zabezpieczeniami o jakichś włamach przez keyloggera żadnej mowy być nie może

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...