Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj poprosiłem Geoning o pomoc i gówno nie otrzymałem pomocy jak założyć ten serw bo jego tut jest wo gule jest chaotycznie napisany i niezrozumiale od niego żadnej pomocy nie wiem jak ten człowiek morze być kidmodem

Opublikowano

A ty ile masz lat że piszesz "morze" ? a poza tym Geoning może mieć inne sprawy niż odpisywanie tobie.

Opublikowano

HAHAHAhahaha jak on po pierwszej wiadomości mnie zablokował więc pomoc z jego strony jest żadna niech przynajmniej z edytuje ten TUT bo porostu jest zbyt chaotyczny a poza tym robię błędy bo jestem już normalnie jestem wnerwiony bo nigdzie w nie znalazłem tutu podobnego do tego żeby założyć serw bez hamahi z routerem i nikt nie chce mi pomóc z tym złożeniem Kto pomoże mi z złożeniem tego serwa

morz mi ktoś jaśniej powiedzieć o co chodzi z tym

Następnie wchodzimy tam gdzie pokazuję screen. Uwaga ja IP przypisałem sobie 192.168.0.2, dlatego najpierw należy sprawdzić jakie już nam przydzielił/sami przydzieliliśmy sobie i wpisać je.

i podać sposób na zrobienie tego na router TP-LInk-WR543G

W ten sposób pozwalamy na swobodny dostęp między internetem i naszym routerem dla portu 25565, którym będzie posługiwał się nasz serwer, jednak ten port nie jest wymuszony. Wraz z tym punktem przekierowujemy połączenia z naszego IP i portu 25565 na nasz serwer

Opublikowano

Aha. I w jakim celu założyłeś ten topic?

Tak wgl Geo nie ma KidModa, tylko Moda :).

Close. Spam topic, jeśli chcesz sie wyżalić idź na metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...