Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16.02.2011] 409 G1.

Okazzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku mówię, że nie jestem odkrywcą tej reklamy, chwała należy się panu promarius2 z forum playspan.

IP: USA

Wartość: 409 G1

Zakładka: Popular

Kroki jakie należy podjać:

1. Wchodzimy w zewnętrzny odnośnik ze strony gamersfirst.com. Następnie rejestrujemy się na podanej stronie i potwierdzamy kliknięciem na emailu. Przekierowuje nas to do gry, czekamy aż się załaduje, gramy chwilę, wyłączamy, sprawdzamy status ofert. Powinna dojść, jeżeli wszystko zrobiliśmy w odpowiedni sposób.

Dowód w załączniku.

post-267229-0-92003700-1297859842_thumb.png

Opublikowano

Bynajmniej ja robiłem ją HotSpotShield. Nie gwarantuję, że z użyciem innych programów będzie działać.

Opublikowano

omg zalosne moglibyscie chociaz tych reklam nie kopiowac i samemu jakies rozwiazac i wrzucic a nie ciagle kopiowac z innych for.

Opublikowano

Witam.

Na początku mówię, że nie jestem odkrywcą tej reklamy, chwała należy się panu promarius2 z forum playspan.

IP: USA

Wartość: 409 G1

Zakładka: Popular

Kroki jakie należy podjać:

1. Wchodzimy w zewnętrzny odnośnik ze strony gamersfirst.com. Następnie rejestrujemy się na podanej stronie i potwierdzamy kliknięciem na emailu. Przekierowuje nas to do gry, czekamy aż się załaduje, gramy chwilę, wyłączamy, sprawdzamy status ofert. Powinna dojść, jeżeli wszystko zrobiliśmy w odpowiedni sposób.

Dowód w załączniku.

a mi sie pokazuje error 404 not found, mam hotspota wlaczonego :/

Opublikowano

działa i popieram upa fajna gra mialem chwilke pograc a gralem z 30min

ps zartowalem nie gralem w nia tak dlugo ale reklama w 100% działa thx

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a jak wyglada ta reklama jak juz klikniecie na nią? bo jak ja klikam to mi wyskakuje jaki 3D chat tez tak macie czy cos innego?

Opublikowano

ej zrobiłem ta reklame wbilem 3 lvl nawet:d i nic nie dzoszlo czemu?

mi tez nie doszlo :/ nie wiem co jest ze to g1 za reklamy mi nie dochodzi nigdy :/

Opublikowano

Jaon.

Proszę opowiedz po kolei jakie kroki podjąłeś, żeby tą reklamę wypełnić?

Opublikowano

Jaon.

Proszę opowiedz po kolei jakie kroki podjąłeś, żeby tą reklamę wypełnić?

odpalilem HotSpotShield, zalogowalem sie na gamerfirst, kliklem zakladke populary odnalazlem reklame, kliklem na nią, otworzylo sie 3D chat i formularz do rejestracji wypelnilem i zatwierdzilem. Później odebralem meila przyszedl tak po 5 min kliknąlem w link aby potwierdzic rejestracje i zalogowalo do tego czata gry czy co to tam jest... pogralem pogadalem i nic g1 nie doszly. w status ofert zglosilem problem to odpisali ze ma czekac cierpliwie i jak mam dowody to dolaczyc i odpisac no to zrobilem 2 scren jak jestem zalogowany tam i im wyslalem jeszcze nie odpisali nic. Robilem cos nie tak? jak tak to mi powiedz co a nastepnym razem sie poprawie ;p

mam jeszcze pytanie jak w ofert status pisze "raport problem" przy reklamie to juz na bank punkt nie dojdą czy moga jeszcze dojsc?

Bywalec
Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć lub podać jakiś tut albo coś bo nie wiem gdzie mam robić tą reklamę na playspan czy co? proszę Was o pomoc będą + lub - !

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Z powodu przedawnienia reklama najprawdopodobniej zniknęła. Jeżeli tak, to proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...