Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie kiedy powstał 25 serwer na PL-u? i drugie pytanie, czy opłaca się grać w metina na Pl-u na nowo gdy powstanie 26 serwer?

Opublikowano

1.S. 25 wyszedł 16 wrzesienia 2010 r. o godzinie około 11.30 (chyba).

2. Hmmm... twój wybór. Ceny zdrożeją, coraz więcej botów... sam nie wiem.

Yo!

Opublikowano

1. no to 2o1o r. c'nie xdd

2. opłaca się na początku bo będzie tanio jak to powiedział " UppsiK " a potem będzie drożej i drożej ja osobiscie nie bede grał PL to gówno ; xx

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

1) Tak jak upki, we wrześniu 2010,

2) Nie trawię takich pytań "czy się opłaca", pytanie tendencyjne- oczywiście, że się nie opłaca. Stracisz czas na granie, natomiast mógłbyś go spożytkować w całkiem inny, równie ciekawy sposób. Chyba, że poświęcisz się trochę, a potem sprzedasz konto za kaskę, tylko pytanie czy czas da się przeliczyć na pieniądze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kurde... jak by coś zrobili z tymi botami to bym zaczął grać a tak to nie wiem czy jest sens, wcześniej wbiłem 70 lvl bez żadnego allegro i zapoznałem paru fajnych ludzi którzy też przestali tam grać właśnie przez te boty

Opublikowano

Ja uważam że nie warto grać na pl chyba że wyjdzie "suber hiper anty boto hackshield" i nie będze botów to wtedy chętnie

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Czyli jak by zrobili ten "suber hiper anty boto hackshield" to by sporo więcej osób grało w metka na PL-u i być może mieli by większy zarobek, tylko moim zdaniem powinni jakoś dogadać się z allegro żeby nie wystawiali yang na sprzedaż.

Co do tematu to chyba zacznę grać tylko nasuwa się jeszcze jedno pytanie, którą profesią się najszybciej expi i którą najszybciej dał bym sobie rade dojść do kowala w DT?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...