Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Naprawą

albi19.97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jęśli byłby ktoś tak uprzejmy i mi powiedział czy da się latać na ibocie jeśli wcześniej mój statek został zniszczony, i nie mam uri na naprawę, a na koncie w komie nie mam kasy żeby wysłać eskę, i sobie doładować konto w darkorbit, byłbym mu niezmiernie wdzięczny.

Opublikowano

Nie, nie da się. Jeśli latałeś wcześniej na bocie to powinieneć mieć darmowe energie do galaxy. Spróbuj z nich wylosować dodatkowe hp lub kupon.

Opublikowano

profibot.net tu masz ibota 24h licencja . Kup se pchełe jak nie masz uri na naprawe

A ja byłbym za wykorzystaniem uridium które Ci pozostało do wylosowania sobie dodatkowego HP w GG lub kuponu.

Ewentualnie zaczekaj kilka dni to dostaniesz kupon w nagrode za któreś tam zalogowanie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

dzieki wam wszystkim ale i tak bylbym wdzieczny jakby ktos z was wyslal eske o tresci BIG 5535285 pod numer 76789. Poprostu bylbym wniebo wziety. Prosze napisac jakby ktos zdecydowalby sie mi pomoc materialnie, bo chce wiedziec kto jest dobrym przyjacielem i jemu tez w przyszlosci na pewno pomoge.

Ludzie! Pomagajmy sobie, tylko tak sprawimy, by swiat byl lepszy.

Opublikowano

dzieki wam wszystkim ale i tak bylbym wdzieczny jakby ktos z was wyslal eske o tresci BIG 5535285 pod numer 76789. Poprostu bylbym wniebo wziety. Prosze napisac jakby ktos zdecydowalby sie mi pomoc materialnie, bo chce wiedziec kto jest dobrym przyjacielem i jemu tez w przyszlosci na pewno pomoge.

Spadaj, sam se wyśli co będziesz z naszego korzystał

Szymon1215

Opublikowano

Sratatata, schowaj się z tym swoim altruistycznym pieprzeniem.

Przecież nikt nie będzie wydawać dla kogoś 7 zł za to że ładnie powiedział.

Poczekaj 3 dni i będziesz miał uri.

PS: Minusy łap.

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

ahahaha, pierdolnąłem ze śmiechu :D spoko, już lecę wysyłać ,

a tak serio 4 dni logowania pod rząd i masz kupon, 7 dni i masz uri na naprawe, to już i tak takie ułatwienie że chyba poczekać możesz ?

jak nie to masz jeszcze uri do zdobycia za zrobienie tam jakis pierdół poszukaj w "URDIUM" potem urdium za darmo czy coś takiego.

Opublikowano

Chyba trzeba go zgłosić, za udostępnianie swojego BIG'a

Jeszcze nie zmienił sygnatury ... co za człowiek

JA

Opublikowano

Chyba trzeba go zgłosić, za udostępnianie swojego BIG'a

Jeszcze nie zmienił sygnatury ... co za człowiek

Juz wczoraj napisalem mu PW zeby zmienil. Nie zmienil wiec wyslalem do supa, ale im wiecej skarg, tym wieksza pewnosc :)

Ps. Mozecie podac link do forum cheaterskiego (MPC), podajac ze wbiliscie jako gosc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...