Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje o BlackShot

JaTuSciagam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TOP dobry poradnik, dopiero teraz go zauważyłem, a co do tego pada to raczej jest to nie możliwe :D

951841430649214321545.png

Day after day.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Twowar nie podaje oficialnych wymagań gry. Gry chodziły mi na następujących komputerach:

Dell Optiplex GX260 Pentium 4 2.66Ghz Northwood, 1GB ram DDR + 256Mb ram DDR, ASUS EH3450 (ATi HD3450), ASUS Xonar D1 (gra chodzi płynnie w 1024x768 i na śrenich, na wyższych ustawieniach też chodzi ale mi tyle wystarczy.)

Core 2 Duo 1,8Ghz E2160, 3GB ram. Nvidia 9500GT od asusa. (gra chodzi płynnie w 1440x900 i prawie na max)

Netbook Samsung N130 Intel Atom 1,66Ghz z HT N270, 1GB ram, Intel GMA 950 128Mb współdzielona. (chodzi na min. 800x600 i gra jest prawie płynna, brakuje tylko 6 klatek do pełni szczęścia ale ugrać idzie (dla porównania w Simsy 2 nie idzie ugrać na tym sprzęcie))

AMD Athon II x2 250 2x 3Ghz, 3GB ram, Nvidia 8800GT. (All na high w FullHD, z frapsem jest nadal bardzo płynnie, nie ma żadnych ścin)

Pamiętajcie, że wasza karta MUSI mieć obsługe DX 9.0, bo jak będziecie mieli 7.0 albo 8.1 to wam tekstur nie wczyta, albo będziecie mieli popsute modele (Na 9200SE który ma 8.1 widać tylko głowe postaci, na różowo). Procek wystarczy wam jakiś 2.4Ghz, ramu 1GB, i grafika NV7300GT/X1300 Pro albo jakaś o większej wydajności. Niedługo podam wam jak się sprawa będzie miała na: Pentium 4 3.2Ghz z HT, 1GB ram i GMA 900.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuje temat bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Wie może ktoś jak włączyć podczas rozgrywki głosowanie żeby wyrzucić jakiegoś gracza za używanie kodów czy rozgrywkę nie fair? Bądź może bez tego głosowanie po prostu jak go wywalić z gry?

Opublikowano

Odkopuje temat bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Wie może ktoś jak włączyć podczas rozgrywki głosowanie żeby wyrzucić jakiegoś gracza za używanie kodów czy rozgrywkę nie fair? Bądź może bez tego głosowanie po prostu jak go wywalić z gry?

wciskasz w grze F12 i wybierasz gracza a potem za chcesz go kickną'ć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...