Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje o BlackShot

JaTuSciagam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blackshot_logo.jpg

Troche o grze:

Przy starcie gry robimy swoją postać. Do wyboru są 2 klasy, ja mówie na nie Ninja i Grubas. Do każdej klasy idzie wybrać płeć więc do wyboru mamy: -Ninja Chłop - Szybki koleś (na moje oko podobny do ninjy z gry metin2). Przy starcie dostaje pistolet, nóż, karabin snajperski (Jest on słaby) oraz MP5 który jest dobry. -Ninja Babka - Szybka babka do gry. Przy starcie dostaje pistolet, nóź, Karabin snjperski (Słaby) oraz MP5. -Grubas Chłop - ciężka i wolna postać lecz nadrabia to swoim karabinem czyli M4 ma też pistolet, snajpe i nóż -Grubas babka - gruba laseczka :D , ale ma M4 , pistolet, nóż i snajpe Do każdej klasy dostajemy też 20k BP (Bounty Points czyli kasa w BlackShot) Mamy tez możliwość wybrania odcieniu skóry! :) W grze tak jak w większości MMO wbijamy lvl postaci. Lecz tu jest miła niespodzianka, wbijamy też level umiejętności posługiwania sie bronią. :) (Widać w SS Szczegółowe info o postaci)

Można wbijać złote bronie, ja nie jestem pewien co do zgodności jak w bijać któryś z nich ale podaje wam je (Wbić daną broń na Master lub wbić misje [Więcej o tym dalej] )

Jest też bardzo duży + tej gry ponieważ można zmieniać bronie na inne podczas grania na serwerze np. mam kupioną AWP i AK47 gram z AK47 a chce zabrać AWP z mojego ekwipunku to wciskam klawisz B i zmieniam. (Tak jak w CoD Modern Warfare 2)

Posiadamy też liste przyjaciół, liste zablokowanych graczy przez ciebie oraz wiele przydatnych rzeczy.Gra posiada też wbudowany do gry ItemShop co pozwala na kupno broni za pieniądze realne.

Wybieramy też atuty np. Szybsze wyjmowanie broni, szybsze przeładowanie broni oraz więcej. Jest ich chyba 25 :)

W grze jest też zainstalowany program anty-cziterski dzięki zmniejsza się liczba hackerów. Można też mieć partnera (powiedzmy że bracia albo jakoś) widzicie nawzajem swoje staty, możecie przerzucać ammo i macie taktyczne korzyści. :)

Screen'y:

Wybór postaci:

blackshot03.jpg

W grze:BlackShot-Online-Client_2.jpg

Szczegółowe info o postaci:

o05stz.jpg

Zmienianie broni podczas grania na serwerze

0.jpg

Filmiki z gry:

FragMovie z Gold Deagle i Gold AWP

Testowanie Gold AWP

Mam nadzieję że poradnik się spodobał :)

Poradnik będzie aktualizowany :)

@EDIT DODAŁEM WZMIANKE O ANTY-HAXIE@@EDIT Dodałem wzmianke o Partnerach :D

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

A jednak wypatrzylem sie bledu na samym poczatku

Grubas Chłop - ciężka i wolna postać lecz nadrabia to swoim karabinem czyli M4 ma też pistolet, snajpe i nóż -Grubas babka - gruba laseczka , ale ma M4 , pistolet, nóż i snajpe

Nalezalo by zmienic ze to nie M4 tylko M16

A w BS to duza roznica. M4 jest o wiele potezniejsze i trzeba je kupic na godzinki

Zbieram Minusy :D

Opublikowano
Grubas Chłop - ciężka i wolna postać lecz nadrabia to swoim karabinem czyli M4 ma też pistolet, snajpe i nóż -Grubas babka - gruba laseczka , ale ma M4 , pistolet, nóż i snajpe

Nie M4 tylko M16

a to duza roznica. Prosze o poprawe

Opublikowano

@up doublepost...

Ps.: Zaraz poprawie :)

Kurde nie moge czy wam też teraz tak brzydko wyglada jakbym bez enteru pisał?

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Wybacz za double posta. Mam problemy z netem i czasem tak bywa

EDIT: Mam problemy z usunieciem jednego z postow. Prosil bym jakiegos moda o Usuniecie posta w celu zlikwidowania Double Posta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mysle ze wymagania nie sa potrzebne. Ma male lecz nadrabia grywalnoscia :) Jak sie zacina zmieniasz szczegolowosc :) Lagow z powodu neta nie ma poneiwaz mamy hostow dzieki ktorym nasz netnie ma wplywu na gre :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory ze odkopuje ten temat ale nigdzie nie moge znalesc. A wiec mam pytanie, jak zmienic na wyglad partnera ? nie wiem

Dzieki za odpowiedz

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak kto zmienić wygląd partnera>??.Jeżeli masz kupionego partnerai zaprosisz do niego 2 osobę

to samo okienko poaże Ci się w lewym górnym rogu.

x

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

elo wszystkim co to są za punkty bp w tej grze

co z nimi się robi

Opublikowano

Poradnik do dupy...

0 linków..

0 o wymaganiach gry

Nawet jak dałeś zdjęcia ich nie opisałeś...

ps. Jest jakiś generator sygnaturek do tej gry ?

76561198090890807.png

Opublikowano

@UP

Są zdjęcia, ja je widzę :)

ps. Jest jakiś generator sygnaturek do tej gry ?

Nope.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

@UP

Są zdjęcia, ja je widzę :)

Nope.

Nie napisałem że zdjęć nie ma tylko że nie są opisane, co gdzie i jak..

Takie zdjęcia mogę zobaczyć w grze nie muszę ich publikować a dla niektórych graczy np. dzieci w wieku 6-7 lat a też grających w tą grę moga np nie wiedzieć żę żeby zmienic broń w trakcie gry trzeba wdusić właściwy przycisk.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...