Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwinka Vs Burzowy Szpon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczy mnie wybór 4 skila dla healthera...(postać 100% pvp)

-Zwinka (bardzo przydatna do pvp jesli mamy cos wiecej do szybkośći zaklęcia)

-Burzowy szpon (wiadmomo... skil offowy)

teraz wszystko ładnie pięknie lecz który z nich wybrać aby postać lepiej sprawdzała sie w pvp ?

czekam na wasze opinie na ten temat

(kazda wypowiedz nagradzana jest + ;)

Miłego dnia pozdrawaiam ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

marihuana.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Zwinka bardziej się przydaje, zainwestuj tak w 150/160 speed'a i coś do szybkości zaklęcia i jazda ! :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

e tam mam szamana leczenie 70lv leczenie m8 błyskawica m8 rzut m7 zwinka m8 i kox w pvp ze zwinka nawalasz praktycznie co 2 s rzutem i błyskawica i i lepiej uniki robić bo jesteś szybki

wes zwinka a nie pożałujesz szpon jakio ostatni , nie wspominam juz o zwikszeniu ataku bo tego się w ogóle nie używa

Błyskawica>Leczenie>Zwinka>Rzut>Szpon taki bulit obrałem i mi sie dobrze expilo i dobry w pvp jestem

Opublikowano

rób zwinke bo regenaracja skilli jest bardzo szybka i praktycznie cały czas masz dostępny skill a zwinka przyda Ci się do uciekania jak i speeda zaklęcia ;]

Opublikowano

Najlepiej zwinkę :) Da Ci to dośc dużo szybkości chodzenia i szybkości używania skilli, a to dla szamana jest b. potrzebne (szybkie ładowanie skilli atakujących a co najważniejsze leczenia.) Do tego dodajesz nno + 40%+ absa na broń której używa przeciwnik i w pvp jesteś wręcz niezniszczalny. Na kirianie mam szamana 58 lvl i mało kto do 75~ mnie rozwala ;) Zwinka m9, leczenie g1, błyskawica m10.

Ekstazyjne butki +8 - 20% szybkośći poruszania się + 9% sz. zaklęcia, 1500pż

Na miecze mam 55% absa, na 2 rękę 50, sztylety 45, magia 30%, dzwony i wachlarze po 50%.

W jesionku umki 11%, woj i powtórka +4.

Biżuteria z niebianek +4/5 - Ale z absami ;)

A więc na woja mam tak jakby 75% na miecze i 70% na 2-rękę jeśli doliczyć do tego sokoła.

No, jeszcze na surke 50 - abs + lwia.

Postać z takimi absami to 'czołg' w pvp. Skille się ładują błyskawicznie a hity dostaję bardzo małe.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...