Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odjęcie Pd I Pow Na Garenie

Cimkow15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale dostałem raport o odjęci pd i pow

15.02.2011 - 01:08 System: Potrącenie punktów poważania. (105521)

15.02.2011 - 01:08 System: Potrącenie punktów doświadczenia. (21850234)

O co KAMAN??

Opublikowano

Te odjęcie to jest za bocenie czy inne używanie programów typu autolock czy coś takiego? na szczęście mi nic nie odjęło, z resztą nawet nie mieli co odejmować.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Support Gareny skonczyl wlasnie skrypt na pusherow :)

Papa, ROS :)

A teraz szykujcie sie na update do HighTech, bo Garena gada o tym z BigPointem :)

Opublikowano

Heh, jak tak dalej pojdzie to jeszcze zrobią skrypty na bociarzy :D

Nie zrobia, bo wiedza dobrze, ze to serwer bociarski :)

Zato jak pisalem, szykujcie sie na UBR, ECO, oraz HighTech :D

Garena jest serwerem niezaleznym, wiec mysla wiecej o graczach :)

Opublikowano

Nie zrobia, bo wiedza dobrze, ze to serwer bociarski :)

Zato jak pisalem, szykujcie sie na UBR, ECO, oraz HighTech :D

Garena jest serwerem niezaleznym, wiec mysla wiecej o graczach :)

jeszcze nowe designy :)

JA

Opublikowano

jeszcze nowe designy :)

Nie, bo Garena mysli o graczach...

Opublikowano

a darkorbit.garena.com działa

To chyba tylko w twoim komputerze.

Z strony http://darkorbit.garena.com/ się do gry nie zalogujesz a z klienta gareny zostały usunięte linki do DO. Forum DO na garenie też zostało zamknięte.

Nie, bo Garena mysli o graczach...

Tak myśli o graczach że gdy nie mogli dogadać się z BP w sprawie opłat licencyjnych, z dnia na dzień zamknęli swój suport i zablokowali swoją bazę danych graczy.

W tej chwili trwają rozmowy między BP i Gareną o przekazanie baz danych Gareny do BP ale trochę to potrwa, bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze. :D

Tak więc te nowości o których pisze NoobKillerPL to może i będą, ale dopiero wtedy gdy BP całkowicie przejmie bazy danych i zaktualizuje klienta gry do stanu takiego jak na innych serwerach.

Co do skryptu anty-push to on na garenie był zawsze i co jakiś czas się uruchamiał, ale jak ktoś gra tam dopiero miesiąc albo krócej to może o tym nie wiedzieć. :D

Opublikowano

To chyba tylko w twoim komputerze.

Z strony http://darkorbit.garena.com/ się do gry nie zalogujesz a z klienta gareny zostały usunięte linki do DO. Forum DO na garenie też zostało zamknięte.

Tak myśli o graczach że gdy nie mogli dogadać się z BP w sprawie opłat licencyjnych, z dnia na dzień zamknęli swój suport i zablokowali swoją bazę danych graczy.

W tej chwili trwają rozmowy między BP i Gareną o przekazanie baz danych Gareny do BP ale trochę to potrwa, bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze. :D

Tak więc te nowości o których pisze NoobKillerPL to może i będą, ale dopiero wtedy gdy BP całkowicie przejmie bazy danych i zaktualizuje klienta gry do stanu takiego jak na innych serwerach.

Co do skryptu anty-push to on na garenie był zawsze i co jakiś czas się uruchamiał, ale jak ktoś gra tam dopiero miesiąc albo krócej to może o tym nie wiedzieć. :D

Coz, jak bys niewiedzial Garena nie zgodzila sie na przekazanie serwera BP :)

Gadaja jedynie o update :D

Opublikowano

Coz, jak bys niewiedzial Garena nie zgodzila sie na przekazanie serwera BP :)

Gadaja jedynie o update :D

Bzdury opowiadasz.

BP nie chce przejąć serwera tylko bazy danych bo garena nie będzie już utrzymywała tej gry na swoich serwerach.

Ludzie jednak wpłacali tam pieniądze i teraz robi się szum bo nie można grać.

A informacje o rozmowach BP i Gareny dotyczące użytkowników mam stąd: [email protected]. Wystarczy tam napisać i wszystko ładnie ci wytłumaczą.

Opublikowano

W sumie mam to w dupie, ide spac -,-

(Mozecie dawac minusy, bo spam, a ja mam was w dupie, bo sram na nie...)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...