Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Cloudsigma - Reinstall System, Zmiana Internetu, Reboot, Jak Postawic Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I już po konto zostało usunięte;/

Nawet 1 dzień nie podziałało, żeby nie było to konto pierwszy raz zakładałem;/

Konto o 00:00 i o 6:00 jeszcze miałem:P

Opublikowano

Tak podałem swoje prawdziwe dane;]

Hasło na maila mogę jeszcze przywrócić, ale zalogować się nie mogę;/

Zrobiłem teraz nowe konto na laptopie to jak tu będę się logował to tez usuną?

Teraz podałem dane ojca;]

Edit:UP zarejestrowany muszę być ponieważ jak przejeżdżałem przez granice pokazałem legitymację sprawdzili i jest:}

Opublikowano

Jakoś mam z tego samego ip i od wczoraj dziala, a mam jeszcze 1 konto...

ps; wie ktos jak rozpakować pliki serwerowe?Bo rozpakowuje 7zip i potem mam nastepne jakis 2 pliki na "img" i waża tyle, ze nie da się ich juz otworzyc, bo miesjca nie ma

edit; Rozpakowalem i co mam plik znow do rozpakowania i chce go wypakować to sie zawiesza wszystko

ps; lubiany jak bd mial czas weź mi to zrob passsy masz w archiwum

matjes4.png

Opublikowano

Ale wy bzdury piszecie aż mi się płakać chce.

Lubiany w jaki sposób oni mogą mieć dostęp do tego że ty jesteś prawdziwym obywatelem Polski co? Co mają dostęp do jakiegoś spisu obywateli co?

Ludzie to są dane osobowe i one nie są ot tak dostępne dla każdego.

imetin_logo.png

Opublikowano

slafcio, przeczytaj sobie ich regulamin cwaniaku , prawo polski .

Kazda firma, ma prawo sprawdzic prawidlowosc praw.

Jesli nie to wytlumacz mi ,skad wiedzieli ze nie podalem prawdziwych danych w Za.pl np? Albo w innej firmie? Prawdziwosc danych to podstawa .

Opublikowano

o, gdy chcę wziąć system windows 2003 64 bit. po naciśnięciu Create wyświetla się.

During the trial period you have greater restrictions on your account usage. Your maximum disk usage is 22. Please modify your request to fit within this restriction.

Teraz tak mam przy każdym systemie...

Co mam zrobić?...

Opublikowano

Nie wiem jak Ci, ale mi 2 konta usuneli, a 3 od wczoraj działa spróbuj załozyć jeszcze raz, ale jakieś inne dane

matjes4.png

Opublikowano

Mam ten Windows 2003 ale jakie passy bo w pulpicie zdalnym wyskakuje to do logowania tam jest Administrator a jakie hasło ? ;D

Help me Help Me

Opublikowano

Lubiany ile ty masz lat, bo za bardzo ogarnięty to ty nie jesteś.

Nie ma w polsce ogólno dostępnej bazy danych mieszkańców.

Wiesz co by się działo gdyby każdy miał dostęp do takiej bazy? Zasypano by cię tonami reklam w domu na meila i na telefon.

Mogą sobie wykupić jakąś bazę danych od firmy zewnętrznej która zebrała te dane za zgodą właścicieli na udostępnianie danych na przykład partnerom handlowym. Ale i tak będzie to baza ograniczona np baza operatora Telefonii komórkowej.

Nie słuchajcie tych bajek o sprawdzaniu danych, totalna bzdura, to nie ma związku z usuwaniem kont. Co najwyżej mogą robić zezwolenie jedno konto na jeden IP. Albo sobie po prostu przesiewać polaków którzy pewnie masowo zakładają u nich konta.

Lubiany masz pecha bo akurat w pracy, wykorzystuje bazy danych osobowych i wiem na czym to polega i jak to wygląda ze strony prawa.

imetin_logo.png

Opublikowano

slafcio, bzdury ;>?

Wprowadz nie wiem jakies niemieckie, angielskie, amerykanskie , czy nie wiem jakie dane i na polski numer . To zobaczysz, moj wiek masz w prof. tak po za tym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...