Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban :D

MuchaPLAF1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Mam do was prosbe wiecie moze co pisac do suportu zeby odbanowali mi konto bo niestety dostalem bana i niestety na konto bardzo dobre :(

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Używałeś bota? Jeśli tak, to nie odbanują.

Jeśli nie używałeś to pisz z tym do supportu, wymyśl coś (jeśli nigdy nie używałeś bota, jak używałeś raczej nic nie zdziałasz). Najwyżej będziesz musiał do Niemiec pisać "pocztą tradycyjną" ^^ Tak odpisują z polskiego supportu jesli cię wyłapali na bocie ^^

Opublikowano

No walsnie na tym koncie bota nie uzywalem ale za to troche kasy utopilem w tej grze wiec co ja mam z tym zrobic.

Mi odpisuja ze wykryli tego bota mozliwe na tym koncie a ja nie latalem na bocie. BO po co jesli juz mialem fe alfe bete game. zrobiona i delte prawie zlozona i to wszystko za moja forse.

Bota owszem uzywalem ale na us3 a bana dostalem na pl2.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ja mam ten sam problem :D Tylko jest jeden wyjątek ja użyłem bota bo kolega mi go polecił :angry:

Używałem go łącznie może 6-7 h przez tydzień.

I moje pytanie jest takie same jak kolega : jest jakiś sposób aby od banowali mi konto bo mi na nim trochę zależy - wysłąc czekoladkę na adres BP :P , czy wysłać jakiś list (elektroniczny bo tradycyjnego nie będę wysyłać) ?

Bardzo proszę o pomoc !

Opublikowano

No walsnie na tym koncie bota nie uzywalem ale za to troche kasy utopilem w tej grze wiec co ja mam z tym zrobic.

Mi odpisuja ze wykryli tego bota mozliwe na tym koncie a ja nie latalem na bocie. BO po co jesli juz mialem fe alfe bete game. zrobiona i delte prawie zlozona i to wszystko za moja forse.

Bota owszem uzywalem ale na us3 a bana dostalem na pl2.

No to już masz odpowiedz.

Jeżeli wykryją na nie ważne jakim serwerze bota to blokują tobie wszystkie konta.

Chyba że grasz na garenie

Opublikowano
No to już masz odpowiedz.

Jeżeli wykryją na nie ważne jakim serwerze bota to blokują tobie wszystkie konta.

Chyba że grasz na garenie

Nie prawda.. bana dostajesz na serwerze na którym bociiłeś a nie na całe konto..

Nie mniej ja odrazu po banie pisałem do Niemiec i odpisali że są pewni i jeżeli są jakieś zastrzeżenia to można skierować sprawę na strone prawną.. czyli nic nie zdziałasz, bo prawda jest taka że gra jest ich własnością a konto jest tylko tobie ''wypożyczane'' i w każdej chwili mogą ci je odebrać.

ref

Opublikowano

No to powiem tak.... ja boce 24/7 i bana nie dostałem =). Umiejętność bocenia czy zwykły "fart"....? Nikt o tym nie wie :D Pozdrawiam

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No to powiem tak.... ja boce 24/7 i bana nie dostałem =). Umiejętność bocenia czy zwykły "fart"....? Nikt o tym nie wie :D Pozdrawiam

wiesz 24h przez tydzień (168h) to mało (taki joke)

jaka umiejętność w boceniu cały czas ? To brak umiejętności, a ban i tak będzie :P

JA

Opublikowano

No nie wiem..... ja mam sposób że botuję już pół roku i nic mi nie jest....... Ludzie popełniają błąd w...... :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ooo..... już są podstawy do kłótni... ale mi to nie potrzebne :) nie dostalem to dobrze obym go nie dostał nigdy :D Moim sposobem jest aktualizacja bota na nowszą wersję . Zawsze jak się ukaże nowa to ja pobieram :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Co zrobi? Nic nie zrobi tylko będzie się wymądrzał. Chyba raczej każdy od razu bierze lepszą wersje pozatym mówisz że od razu aktualizuejxz bota taa jak wszyscy zaktualizowaliśmy udobota który nie łączył się poprzez localhosta to wszyscy wyłapali bana więc ty też powinieneś

zakaz handlu

Opublikowano

Dla wiadomości innych uzywam IBOT'a :) ale nie chcę się ty z wami kłócić ani nic w tym stylu bo zaraz bedzie " dawać po minusie mu " :D Nie mam bana i jest git :) . Z mojej strony koniec tematu.

1371988330-U644589.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

ON KUPIL LICENCJE! DAWAC MU MINUSY!

Opublikowano

Zrobił się spam. Zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...