Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś znów wzięła mnie mania na minecrafta. Więc pobrałem, zrobiłem co trzeba. Próbuje włączyć, a ty nic... Cisza.

Gdy odpalam minecraft'a nic się nie dzieje. Ale w Menadżerze urządzeń jest proces "javaw.exe" i po każdej próbie włączenia pojawia się kolejny taki proces.

Gram na wersji 1.1_02

Kiedyś jeszcze było tak, że za którymś razem w końcu się odpaliło, a teraz w ogóle się nie odpala ;(

Dodam, że instalowałem najnowszą wersję jav'y.

Opublikowano

a więc tak , link :

link

To jest ukryta treść, proszę

Pobierasz wypakowujesz i masz do wyboru systemy nie bierz windowsa xp bo tam wyskakuje blad i trzeba sie meczyc az za ktoryms razem pojdzie , ja robie tak (mam win xp ) usun tego swojego minecraft z appdata po czym jak juz wypakujesz ten plik co dalem link wybierasz system linux i odpalasz , wpisujesz nick i nie zaznaczaj force update bo z tym sa problemy i juz nie trzeba przyciskac bo i tak sie updejtuje do 1.2_02 . Noi klikasz start game czy cos takiego updata masz chwilowego i działa :D

edit. na wersji tej tez mozna spawnowac itemy.. przez komendy w singlu.. Prosze o - :D

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

ale ja nie chcę innej wersji ;P

bo na tej bez żadnych problemów chodzą te "cheaty" dzięki którym używasz komend na singlu i możesz spawnować itemy np. TNT

To jest ukryta treść, proszę

@edit

dzięki, wszystko śmiga ;)

masz -

temat do zamknięcia