Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

nudzilo mi sie i kombinowałem sobie z hs mimo iz niemam na ten temat zielonego pojecia.

Zaczołem usówac pliki z hs po jednym i zobaczyc czy sie metek wlaczy,lecz wyskakiwał blod ,,HS_... i cos tam dalej''

Az wkoncu udalo mi sie usunac plik z folderu hshield i gra mimo to sie właczyla.

Chodzi o plik textowy hshield z folderu hsield.Po właczeniu metka on automatycznie powstaje ale zajmuje tylko 8kb a poczadkowo wazy 2.8mb.

I moje pytanie jest nastepujace czy to cos daje?Jak juz wczesniej powiedzialem kompletnie sie na tym nieznam ale starczy samokrytyki :P

Da sie jeszcze usunac plik ahnrpt i bldinfo lecz te pliki zajmuja tylko 1kb wiec chyba nic nie dadza :P

Prosze o wypowiedzi B)

Opublikowano

Prawdopodobnie usuneles tylko logi :) zawieraja one informacje na temat bledow z hackshielda, sa one rowniez wysylane do supportu metin2, gdzie sa przegladane i dane konto zostaje np. zablokowane. Takie usuniecie nic nie daje bo i tak po wyskoczeniu bledu tworzy sie nowy log, zapisuja sie w nim informacje i od razu jest on wysylany do supportu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...