Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginów do plików serwerowych CraftBukkit

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem co do pluginu Authorize. Kiedy resetuje serwer każdy traci swoje rzeczy, które posiadał. Przed zainstalowaniem tego pluginu wszystko było ok. Jest jakiś sposób aby to naprawić, bardzo zależy mi na tym pluginie.

Z góry dzięki

@edit

Sorry za double post

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń plunign i zainstaluj jeszcze raz może to naprawi problem :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja mam problem bo mam plugin Permissions v2.0 i General v2.0 i mi nie działają niektóre komendy np. setspawn;/ pisze oczywiście /setspawn

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up już pisałem i podawałem.!

Trzeba wejść w plik /plugins/Permission/config.yml i szukać tego co jest poniżej

##

# DarkGrave has control over all commands.

# sk89q can use /spawn & /time

##

users:

darkgrave:

group: Admins

permissions:

sk89q:

group: Default

permissions:

- 'general.time'

-tam gdzie jest wytłuszczony tekst trzeba wpisać nick głównego admina(twój).! Uprawni go to do używania wszelakich komend bez edycji plików.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

worldedit odpowiada za cuba.! :P. A nie worldguard też kiedyś myślałem że tak jest ale się myliłem... Worlduarld blokuje lawe tnt itd...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Co do LWC to musze powiedzieć że kiedy odpalamy serwer pobierze sie on nam calkowicie.

Komendy lwc nie są już dalej:

/lwc -c private itp. Tylko /c private itp.

poprostu nie trzeba wpisywać <lwc -> na początku ;)

Mysle ze nie bedzie jakichs nieporozumien ;p

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

You do not have permission to do that.

Taki mi się wyświetla błąd gdy próbuje użyć komendy LWC. Pozatym nie działają komendy typu /spawn, /setspawn i wiele wiele innych np. /tp, /tphere itd. Zrobiłem chyba wszystko dobrze i tak jak mówiłeś mąka w configu permission i groupusers chyba też dobry.

PS. Mógłby ktoś spisać mi swój config z Permission?

PS2. Trzeba coś wpisywać w configu Permission, żeby działały do odpowiednich grup komendy? I jak dodać np. 2 adminów? Pisać po przecinku czy osobne "wzory"

np.

users:
   XXX:
       permissions:
   XXXXXX:
       group: Moderator
       permissions:
   XXXX:
       permissions:

hollssygna.png

Opublikowano

@@@

Przepraszam że nie dodaje pluginów ale mam pełno rzeczy na głowie ;/.. Jutro na pewno dodam cuba.! i uaktualnie wszystkie pluginy dodam opisy i dopisze bulidy :]

1390144171-U592769.png

Opublikowano
3. Możemy zmodyfikować plik /plugins/Permission/config.yml

Zjeżdżamy pod koniec i powinno być takie coś :

##

# DarkGrave has control over all commands.

# sk89q can use /spawn & /time

##

users:

darkgrave:

permissions:

sk89q:

group: Default

permissions:

- 'general.time'

-tam gdzie jest wytłuszczony tekst trzeba wpisać nick głównego admina.! Uprawni go to do używania wszelakich komend bez edycji plików.!

czytałeś.?!

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...