Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się, czy na 42lv dałbym rade w V1, i czy by mi się to opłaciło.

Moja postać wygląda tak: lv 42 Healer/ Skille: Leczenie M5, przywołanie blskawicy M3, burzowy szpon 1 błyskawiczny rzut 6.

EQ: Antyk +8 śr 14% kd potwora i powtórki +3, szata na 42lv +4 ( 1000pż), ebonki +7, buty +6 bez bonu, Czapka na 21 +7, 5katna +7.

Mam konia Bojowego i buffa 24lv pomoc M, błogo 5 i odbicie 1.

Problem w tym, czy będzie się dobrze expić, po ile wezme grup oraz co zmienić w eq, aby brać więcej grupek.

Za każdą pomocną opinię nagradzam +....

Opublikowano

Radziłbym Ci na bo zostać, z takim eq nie masz co biec do v1.

Nie wiem co masz zmienić w eq, bo nie znam ilości yang. :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

jak koledzy wyżej napisali, nie warto... po 1-2 grupy bedziesz lać, no chyba że jakieś lepsze eq załatwisz to będziesz mógł próbować :)

Opublikowano

nie opłaca Ci się tam iść bicie max. 2 grupek zchodziło by Ci długo do tego duże zużycie potek narazie polecam troche zarobić i ulepszyć eq

Opublikowano

Panie UP chciałeś się tylko pochwalić, że masz fms +8(żenada), bo w tych czasach taki fms to codzienność

@TOPIC

Lepiej idz na BO ja w v1 expilem surą WP od 47lv i expielem na początek na małych pająkach, potem red i wkońcu red komnata(miałem 2 buffy smoczyce 61lv i hellera 38lv ze skilami m8+)

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

jak bys kupil tak :

bransa 1k hp + . naszyjnik 1k hp+ buty 1k hp + ebo +8/9 zbroja moze byc . antyk/jesion sr 25+ z kd+3

poli wbij chociaz na m1 i mozesz isc ale takto to bez sensu ..

chyba ze masz bufa ze skilami na g1^^

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

jak bys kupil tak :

bransa 1k hp + . naszyjnik 1k hp+ buty 1k hp + ebo +8/9 zbroja moze byc . antyk/jesion sr 25+ z kd+3

poli wbij chociaz na m1 i mozesz isc ale takto to bez sensu ..

chyba ze masz bufa ze skilami na g1^^

Na chuj mu poli na M1?

Jebani znawcy.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Nie..leczenia bys nie zdążył załączyć ;)..Lepiej ci expić na bo , Moim zdaniem dasz rade bez buffa < smoka > o.O

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Z takim eq to nie masz czego tam szukać...

Ebony +7... zrób na +9

hełm to samo na +9

+ tarcza na 41lvl +6/7

i minimum 8-10k hp i wtedy możesz tam czegoś szukać..

Jak nic nie zmienisz to zostaje Ci exp na BO w pt

Wyjaśnione.

Zamykam

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...