Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afandumt2[Pl][Dedyk]

afandumt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby to już był koniec serwera? Wbiłem na ten serwer o 16, teraz wróciłem trochę pograć i widzę że już jest błąd podczas logowania. Heh InflictMT2 też długo nie postał pewnie tutaj będzie podobna sytuacja, jeśli GM napisał w grze jakieś info to jak można prosić kogoś o napisanie to bym był wdzięczny. Przepraszam jeśli się mylę.

Dołączona grafika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plusy serwa-

-tanie kd+4 mozliwość ulepszenia na +5 (2,5kk)

-tanie wbici skili na P

-mała ilość graczy

Minusy serwa-

-ogromne lagi zaczynające się od godz 14 00 około (jak dzieci wrócą ze szkoły)

-brak 6,7 bonów do zakupienia w grze

-powolny exp od około 80 lv (jak ktos lubi hard mu sie spodoba ale mi nie gdybym chciał expić wolno nie odchodził bym z PL-A)

-potrzebne ulepszacze (nie tylko perły ale wszystko)

-brak mozliwości zakupu w grze wyżej wymienionych pereł DUŻY MINUS!!

-drop kasy itemków z mobów taki sobie..brak sztabek tez ludziom nie pasi a przynajmniej 2kk by mogły leiciec

Generalnie serw troche dziwny ja wojem bodziakiem od 42 lv poszłem expić na lodową ziemie od razu na golemy obok teleporta do lasu,bez nadzwyczajnego eq brałem ile chciałem grupek co mnie zdziwiło expiłem tam do 71 od tego własnie lv'u poszłem do v2 dobiłem 77 potem juz nie leciało zmieniłem bony eq na diabły + masa na kryta udałem się w strone atl v1 na każdym privie od 70 lv'a tam własnie biłem do 95 około exp leciał makabrycznie szybko(oczywiście Setaou czy jak im tam)....moje zdziwienie było duże kiedy ledwo mogłem zabic jedna grupke tych słabszych mobów....exp grota las czerwony mały mi to akurat nie odpowiada.V2 lodowa ziemia są tam dziecinne proste bez specjalnego eq spokojnie możemy brać dużo grupek i na tym sie konczy dobra gra.Jeśli chcecie być dobrym w pvp 6,7 bony tylko w is lub od innych graczy,,,ceny już są dość duże w stosunku do zarabianych yang ale to sami gracze je podnoszą którym dropia stalki,bronie na 65 potem sprzedawaja dość drogo...

Jeśli serw ma być dobry 4 ch to podstawa + troche zmian w grze

Widze,że serw ma tutaj dość wysokie względy moderatorów bo niektóre posty sa kasowane w tym juz jeden mój,no trudno pozdrawiam.

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...