Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję elfbota +crack do tibi 8.71 (najnowszej). Dam 5*. Ma być bez keyloggera, sprawdzony ;)) Z góry dziękuję.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

To czym ludzie teraz bocą ? :P Chciałem do tibi powrócić, ale skoro nie ma elfa, to lipa ;p

Teraz bocą na Neo Bocie, Blackd Proxy oraz Tibia Auto.

@down

Najlepszym botem według mnie jest Neo Bot, nigdy nie dostałem bana, ale jest płatny (podobny do ElF Bota).

Opublikowano

Może tak. Jaki jest bot najbardziej podobny do elfa? Np. Jest dużo wpt do ściągnięcia. Dojdzie np. na EF, wróci, zaniesie lota do depo/banku, kupi mikstury, pójdzie dalej expić? Są cracki na tym forum?

PS. Kiedyś miałem zarąbiste forum dotyczące NG/elfbota... polskie. Nie pamiętam linku. Było tam pełno wpt, skryptów, botting projecty....

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Nie wiem co tak wszyscy gadaja nigdy na Neo bana nie zalapalem ?! Na kazdym jest tak samo , zalezy od szczescia i od tego jak sie boci :)

Nie ustawisz full gadzetow itd mniejsza szansa.

Ja boce na BlackD mam go za free jakos bana nie dostalem a boce dlugo 3 charami :/ [czasami naraz zalezy ile staminy]

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...