Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot=wbijanie

Uszek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, niewiem czy macie tak samo ale jak ja wbijam z agbotem to bardzo czesto niemozna wbic, np niepokazuje sie napis"serwer is fulll...." tylko poprostu po jakims czasie pokazuje sie "press connect", a albo czasami wogle sie kod nie pokazuje. Mialem tez pare takich sytuacji ze wpisalem kod i tu uwaga wywala mnie z silka do pulpitu i wyskakuje okienko z napisem "ze silkroad nieodpowiada" i takie tam pierdoly ( ogolnie zawias i nieda sie nic zrobic jak go tylko wylaczyc) podejrzewam ze wtedy sie udaje wbic ale wywala. Ze to wina agbota jestem przekonany na 100% bo równie czesto wbijam sie bez agbota i niemam tego typu problemow, dopiero z agiebotem sie tak sypie:/ .Pytanie czy tez tak macie i czy mozna cos zrobic z tym?

Mam viste :]

Opublikowano

ja mam teraz błąd, że kod nie wyskakuje, uruchamiałem kompa, reinstal silka i nadal nie wyskakuje z zaznaczoną opcją redirect ip w loaderze.

Opublikowano

hehe zapewne joymax wymyślił taką strategie na nowy update i żeby nie było botów ;p

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czasem dzieje się tak że nikt z agbotem nie może się zalogować bo nie pojawia się kod.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...