Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Funyt2Longjupl ! [Pl] [Hamachi]

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Off do odwołania. Nie mam teraz czasu na takie bzdety, pierdolone metiny...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

widze ze kozaka eq czas serwera online marniutko, serwer niby pvp ale chcac isc do kowala pewnie znowu bug na 6 pietrze. gdy oni pisze ze juz bugi to ja sobie odpuszcze choc prezka daje 8/10

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

widze ze kozaka eq czas serwera online marniutko, serwer niby pvp ale chcac isc do kowala pewnie znowu bug na 6 pietrze. gdy oni pisze ze juz bugi to ja sobie odpuszcze choc prezka daje 8/10

Ale bony moje... a one najwazniejsze.

Skąd wiesz że są bugi? Ja żadnych nie spotkałem, tak samo jak reszta.

Niedawno był rozegrany turniej pvp i było naprawdę sympatycznie, jak kilka osób w szeregu stało a dwoje walczyło.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

uuu Fajnie Jak cos mój nick ZeTrax

gram w Jinno

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Maggot, ty grasz w Metina blink.gif

gdzie tam...

nienawidze tej gry

odpalilem serwerka bo koledzy chcieli , no ale ze mi sie nudzilo no to cóż mialem zrobic... wzialem i wlaczylem .

serwer off do odwolania

mysle ze jak przejde CoDMW2 to odpale moze na jeden dzien. Ale nie mam ochoty wlaczac tego gowna zeby mi kompa mulilo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...