Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam musze miec pomoc mam 145lv 10 clas rank i mam eoda i jestem jzu w unde grandzie i nie moge na niego isc co mszue zrobic ??

Opublikowano

Wbijasz na środek mapy koło wraitów,elderów specta. i masz wejście do dunga.Klikasz,jeśli cię nie wpuszcza to albo nie masz przepustki albo dung jest pełny.

Opublikowano

Tak ,,taka czaszka''.

To jest koło wraitów,podałem ci z pamięci.Włazisz w tą ,,czache'' i wbijasz do dunga.

@Ze Śląska ?

Opublikowano

No wiem ino senk w tym ze mam eod'a clas rank 10 ino ze ja gram na empire cabalu i tam masz odrazu wszystkie mapki porobione i ja nie robilem Questow moze to od tego zalezec ?

Opublikowano

Hmm jakiś tam quest z eod'em jest chyba na 85 u któregoś npc w BI,nie wiem musisz pogłówkować albo spytaj się innych userów serwa.

Opublikowano

idziesz do BI (officer) i wybierasz questa na 96 lvl wlasnie z eodem i dostajesz questa ze masz zabic warewolfa (1bos)

radze skolowac ekipe tam jest tego w p***u a w 3-4 bedzie Ci o wiele latwiej i szybciej

Tu masz linka jak go zrobic :P

wydaje mi sie ze mozna zamykac :)

Opublikowano

Na 145lvl powinień przejść.

Z ciekawości na 85lvl poszyłem na eod warkiem w słabym secie i o cud doszedłem do wampirków ;P

145 lvl to powinien bez problemu sam ich wykośić no ale znajomość dunga jeszcze się kłania.

Lecz na necie jest sporo poradników więc luzik.

Close jak by co to pytaj mnie albo doświadczonych graczy na pw.

@Down:

Mówimy o b1f.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...