Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł zrobienia nowego działu "Mody/Modele/Mapy" i tam by były linki do pobrania zamieszczonych przez użytkowników modeli, modów, mapy.

Po co nowy dział ?

Po to że robi się starszy syf jak się tak w 1 piszę tutoriale/problemy/pytania itp. a tak to byłoby oddzielna kategoria i by się umieszczało mody mapy i modele, użytkownicy szybciej by znaleźli moda lub wyżej wymienionych rzeczy :)

Opublikowano

Działy Ci się pomyliły , pozdro .! temat do zamknięca , albo niech ktoś go przeniesie do sugesti..

A co do topicu jestem na tak

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
Działy Ci się pomyliły , pozdro .! temat do zamknięca , albo niech ktoś go przeniesie do sugesti..

A co do topicu jestem na tak

Kolego przeczytaj to co napisałeś i pomyśl sobie (Dlaczego uważasz że dział został pomylony? - mam pisać w dziale "Publikacje serwerów" ?)

Ten dział wchodzi w życie od miesiąca, już dawno chciałem coś takiego zrobić, wiec będzie na pewno.

Mało roboty a ułatwia człowiekowi życie :)

Opublikowano

@up

jest dział sugestie dotyczące forum.! Więc.! Jestem tu dużo dużej niż Ci się wydaje..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie będe tworzyć nowego tematu w tamtym dziale wiec napisze co by też mogło by byc :). Poddział tutoriale - tutoriale do stawianai serwa, do różnych bugów, instalowania modów.

Opublikowano

@up

jest dział sugestie dotyczące forum.! Więc.! Jestem tu dużo dużej niż Ci się wydaje..

Co to za znak ".!"? Zrozumiałbym takie coś "...!" ale nie tamto...

@up

Nie przejdzie. :> 2 poddziały wystarczą, Nie kombinuj. ;)

Co za dużo, to niezdrowo. ;)

survarium_user_bar_en.jpg