Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym kupić Sobie konto premium w minecraft , ale interesuje mnie co ono daje , moze mi ktoś napisać jakie są zalety posiadania konta premium , i jak się je kupuje , Z góry dziękuje i pozdrawiam ( cene też możecie podać :P )

Za najlepsza odpowiedz = pomoc będzie +

Opublikowano

@up

Naucz się kurwa pisać, dopiero potem udzielaj na forach. -.-

@topic

Kupując konto premium otrzymujesz możliwość Update'owania gry bez żadnych komplikacji.

Dodatkowo możesz grać na serwerach, które wymagają takiegoż konta (teorytycznie jest to po prostu oryginał...). - np. serwer MyCraft.pl. ;)

No i tak jak kolega wyżej napisał - zmiana skina.

Kosztuje ono około 60 zł, aktualnie, w trakcie trwającej bety. Potem będzie kosztować 20€ - chyba około 80 zł, nie pamiętam zbyt dobrze.

Co do sposobu zakupu: na mycraft.pl jest jakiś tutorial co i jak, lecz nie mogę aktualnie na tą stronkę wejść - ewentualnie potem dam link. ;)

@edit

Mam:

To jest ukryta treść, proszę

Myślę, że wszystko jest OK. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@UP: Dzięki , a czy jak kupie teraz te konto premium , to będę je miał na stałe i czy będzie ładnie chodzić na piracie :P ?

Opublikowano

emil0 ja kupilem i do dzis nie aktywowali mi konta premium

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Konto premium dodaje możliwość grania w SSP (Survival Single Player) oraz SMP (Survival Multi Player) oraz dostęp do zmiany skina

Aktywowane raz zostaje na zawsze.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Do tego co qps napisał dostajesz dożywotnie aktualizacje, jeśli kupisz podczas trwania bety. Do tego po Becie gra będzie kosztowała 5 euro więcej, a za każdy update będzie trzeba płacić (choć tego nie jestem pewien).

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Czyli ja jak kupie teraz to za update nie bd płacić musiał póżniej po becie ?

Opublikowano

Do tego co qps napisał dostajesz dożywotnie aktualizacje, jeśli kupisz podczas trwania bety. Do tego po Becie gra będzie kosztowała 5 euro więcej, a za każdy update będzie trzeba płacić (choć tego nie jestem pewien).

Co za świetna wiadomość! Idź sobie pooglądaj odcinki Kanciastej Codzienności. Za żadne update nie będziesz płacił! Jedynie za rzekome dodatki (coś w rodzaju DLC? Nie wiem. Będzie to nieobowiązkowe do komfortowej gry ;)).

@up

Chyba tak. Pewności nie mam, ale myślę. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

jeżeli masz bete to będziesz płacił za aktualizacje ( nie bug fixy i pewnie nie za wszystkie ). jeżeli alphe to nie. nie wiadomo czy w ogóle jakieś będą. kup na allegro giftcode zapłacisz jakieś 65-70 zł ale zyskasz na czasie i się paypalem nie będziesz bawił.

Kebab!

Opublikowano

@UP:

Taki mam zamiar :) , a za aktalizacje 5 zl to prawie nic i to nie codziennie tylko raz na jakis czas :)