Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Minecraft

kakashi112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak w ogóle

x86 znaczy, że to system 32 bitowy

a x64 - tutaj jest normalnie - 64 bity.

Czyli masz 32 bitowego, też miałem ten błąd.

Wejdź w menadżera urządzeń, tam sprawdź w karcie graficznej jaki masz ster. Jak jest coś tam (Microsoft Corporation For Windows) - czy jakoś tak

to masz zły ster, bo Windowsowy - shit i tyle. Ja też mam 9800GT - ściąnąłem nowe stery i gra śmiga bez problemów. Java też musi być,

a w sterowniku oczywiście musi być OpenGL. Tak samo miałem z q3 - nie odpalał, bo ster Windowsa i bez OpenGLa.

I radze formata (Proszę tylko, żebyś nie instalował tej je**** Visty - to jest shit). Zainstaluj albo XP 32Bit albo 7 32Bity. 64Bity to jeszcze

za wcześnie, większość programów jest 32Bit. No, ale nie mart się, stracisz tylko 750MB Ramu - jeśli masz 4GB - bo 32 Bitowy cofa do 3,25.

Są sposoby na obejście, ale to już nie na tym forum, no może tak, ale nie w tym dziale.

Pozdrawiam.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A tak w ogóle

x86 znaczy, że to system 32 bitowy

a x64 - tutaj jest normalnie - 64 bity.

Czyli masz 32 bitowego, też miałem ten błąd.

Wejdź w menadżera urządzeń, tam sprawdź w karcie graficznej jaki masz ster. Jak jest coś tam (Microsoft Corporation For Windows) - czy jakoś tak

to masz zły ster, bo Windowsowy - shit i tyle. Ja też mam 9800GT - ściąnąłem nowe stery i gra śmiga bez problemów. Java też musi być,

a w sterowniku oczywiście musi być OpenGL. Tak samo miałem z q3 - nie odpalał, bo ster Windowsa i bez OpenGLa.

I radze formata (Proszę tylko, żebyś nie instalował tej je**** Visty - to jest shit). Zainstaluj albo XP 32Bit albo 7 32Bity. 64Bity to jeszcze

za wcześnie, większość programów jest 32Bit. No, ale nie mart się, stracisz tylko 750MB Ramu - jeśli masz 4GB - bo 32 Bitowy cofa do 3,25.

Są sposoby na obejście, ale to już nie na tym forum, no może tak, ale nie w tym dziale.

Pozdrawiam.

ehh mam tylko 1 gb ramu (ten laptop ma 3,5 roku O_o)

Opublikowano

@UP

Hehe to dokup jeśli masz lapka, do którego akurat można.

Vista zżera około 1,7GB Ramu na pulpicie, a w 7 jest to ograniczone do 1,3GB.

XP je sobie chyba tyko 600-700MB w pulpicie. Przyda Ci sie XP z taką ilością RAMu.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Czy ten lapek ma jeszcze orginalny firmowy system od kupna ? :D

Zrób reinstal na windows 7 32bit bardziej zoptymalizowany od xp ale moze nie być sterów do karty graf.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

7 Nie jest taka zła, już trochę ją używam i jestem zadowolony. Jedyny problem jaki miałem to z GTA 4 ale patch 1.0.2.0 już mi wszystko naprawił To tak OffTop.

Vista to niewypał :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

ta mam originała vista już od samych początków był wnerwiający musiałem szukać u kolegi na necie sterowników żeby połączyć sie z netem chyba sobie zmienie na xp albo 7 ale predzej xp bo 7 droga :/ a nie wiecie ile stoi taki laptop Packard Bell 3 letni vista oryginał (nie ma lewej strzałki ROFL) nie uszkodzony po formatowaniu bo już mnie wkur sprzedam go w ch*j i mam go w dupie kupie se stacjonarnego chociaż można wymienić tam większość żeczy.... oto moje zamiary :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

7 Nie jest taka zła, już trochę ją używam i jestem zadowolony. Jedyny problem jaki miałem to z GTA 4 ale patch 1.0.2.0 już mi wszystko naprawił To tak OffTop.

Vista to niewypał :)

wątpię, że vista to nie wypal mam home premium 2 lata i nie mam nic to powiedzenia nie znasz się to nie gadaj miałeś problem z gta a ja mam 0 problemów więc sorry 7 jest lipna;)

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...