Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie pierwsze: czy pójdzie na moim sprzęcie

Intel® Core2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz

RAM 3GB

GeForce 9600M GT

#Niedługo kupuję lepszego

3.0GHz

Ram 4GB

Karta 1 GB

Pytanie 2: Czy BO jest ,,łatwiejsze do ogarnięcia" od MW2? Gram na alterze i idzie mi dobrze

Pytanie 3: Słyszałem , że BO jest powiązane ze steamem, czy to prawda?

Pytanie 4: Czy ten program do nagrywania zabić z perspektywy pocisku, dobrze działa do filmików?

Narazie tyle , może dodam kilka później.

Opublikowano

1. ta

mi lazi bez lagow a 7950gt i 1bg ram

2.Lepiej sie gra i all. tak samo wg mnie

3.ta mozesz kupic od steama odrazu

ale lepiej w sklepie bo nie musisz pobierac

4.nie wiem

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Mam 3 rdzenie po 2.9 Ghz

asus formula radeon hd 5750(1gb)

4 Gb ram

win 7 64bit

I co mam pokaz slajdów ! Nawet na najniższych ustawieniach

jednym chodzi dobrze innym się tnie(tak jak mi kurwa :/) jak już masz kupować to mw2/lub bf bad comany 2 (osobiście polecam to 2)

Opublikowano

Mam 3 rdzenie po 2.9 Ghz

asus formula radeon hd 5750(1gb)

4 Gb ram

win 7 64bit

I co mam pokaz slajdów ! Nawet na najniższych ustawieniach

jednym chodzi dobrze innym się tnie(tak jak mi kurwa :/) jak już masz kupować to mw2/lub bf bad comany 2 (osobiście polecam to 2)

?

wtf?

ja mam na najnizszych wymaganiach i idzie bez lagow

2x 2ghz

7950gt 256mb

1gb ram

xp 32bit

po 1 wylacz anti alias

gdy sie tnie ci to daj 800x600

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Pytanie 1 : To co masz wystarczy żeby bez "pokazu slajdów" grać przy odpowiednich średnich ustawieniach więc spoko :)

Pytanie 2 : BO to kolejny FPS serii Call of Duty więc jak grałeś w którą kolwiek część lub jakiego kolwiek FPS-a z multi to ogarniesz tak samo szybko jak poprzednie :)

Pytanie 3 : Niestety ale BO jest stale "przywiązane" do STEAM-a więc jak kupisz to musisz mieć neta żeby zainstalować itp.

Pytanie 4: Jest ciekawa opcja do oglądania gier w multi nawet 50 ostatnich gier z każdej perspektywy w zwolnieniu do 4x więc jak nagrywasz jakiegoś frag movie to trochę siedzenia i możesz zrobić naprawdę ciekawe video nawet jak idzie ci średnio xD to wyłapujesz swoje najlepsze akcje i możesz pokazać je kilka razy podczas jednego filmiku z różnych perspektyw xD (jak to robią niektórzy ;p )

mam nadzieje że pomogłem i zachęciłem cię do kupna, gra jest jedyna w swoim rodzaju, szybko mi się znudziła chociaż czasem wracam żeby na botach lub zombiee się po wyżywać xD grafika nie jest aż tak bardzo zachwycająca i nie ma tak wspaniałej fabuły z resztą na pewno czytałeś opinię skoro chcesz kupić. :D

pozdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Dostałem ze 3 miechy temy bana VAC za nic (niby podejrzane oszustwo), czy robiąc nowe konto wywinę sie od nowego bana? I jak to jest z tymi COD points, bronie trzeba kupować czy się odblokowuje.

Opublikowano

Zależy na jaką grę. Jeśli dostałeś na np. MW2, to nie możesz grać tylko w MW2 - w BO możesz.

CoD Points zdobywasz kończąc zakłady (czy tam co...) oraz po każdym meczu dostajesz od 200 wzwyż. ;)

Bronie trzeba kupić - 2k kosztuje każda. ;) Tak samo z dodatkami i kamuflażami...

Nie wiem po co takie pytania jak to - kupisz, to się przekonasz...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Siema a mi pójdzie BO ;) ?

System:

Microsoft Windows XP

Home Edition

Wersja 2002

Dodatek Service Pack 3

Komputer:

AMD Athlon™ 64 X2 Dual

Core Processor 4400+

2.3GHz 1,93 GB RAM

Karta Graficzna:

NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 256.0MB

Może kiedyś ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...