Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Bot Według Was + Download

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż w tym temacie zamieszczacie bota + tutorial , chodzi mi o takiego bota który na pewno dobrze działa , i nie ma wirusów :) ....

Więc wypowiadać się , chodzi mi też o to , że żaden bot mi dobrze nie działa ...

Więc czekam na 1 Odpowiedź

reflink

Opublikowano

Witam , otóż w tym temacie zamieszczacie bota + tutorial , chodzi mi o takiego bota który na pewno dobrze działa , i nie ma wirusów :) ....

Więc wypowiadać się , chodzi mi też o to , że żaden bot mi dobrze nie działa ...

Bez sensu ten temat. Przy każdym bocie opisanym na forum są wskazówki jak używać i konfigurować bota, wystarczy przeszukać forum a nie czekać na jakiegoś gotowca.

Jeżeli żaden bot ci dobrze nie działa, to znaczy że wina jest jest po twojej stronie. Zrób najpierw porządek z swoim komputerem a jestem pewien że prawie wszystkie boty zamieszczone na tym forum zaczną ci działać prawidłowo, jak większości z nas.

Opublikowano

KURWA a niemugł byś poszukać i poczytać przypiętych tematów ? każdy bot jest dobry ale user dobiera takiego który jest "wygodny" w obsłudze

Opublikowano

KURWA a niemugł byś poszukać i poczytać przypiętych tematów ? każdy bot jest dobry ale user dobiera takiego który jest "wygodny" w obsłudze

A "niemugł byś" wziąć do ręki słownika ortograficznego ;) ?

reflink

Opublikowano

a niemógł bym ci wyjebać w zęby ?

Naprawdę śmieszny jesteś ? Jak można przez internet dać komuś w zęby :)

No ale ok możesz mi dać w zęby no to czekam ^^ Tylko nie pisz żebym podał adres xD

reflink

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...