Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl]Tmh

Isith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo kamer to nie dziecko 13 letnie... Nie robi aby zarobić a żeby ludziom pomóc, a to jest dzieciak 13 lat ma nie dojrzał jeszcze więc myśli, że zarobi... Śmiech na sali a wy ludzie dajecie sie dymać a on ma tylko banana na ryju !

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Piszę w imieniu twórcy programu Isitha. On narazie nie napisze nic nowego bo mu kazda przeglądarka zamula i google 5 min się włączają

Ściągajcie TMH . Exp bot będzie dziś/jutro .

Cały czas pracujemy.

Pozdro

Daj + To nie boli a motywuje mnie bardzo :)

PRACE NAD XENORMT2 TRWAJĄ!!!

12341383.jpg

Opublikowano

Racja, użytkownik ma tylko 19 postów. Dziwny zbieg okoliczności.... Zamknąć temat a temu Isith dać bana !

kabuto.png

Opublikowano

Piszę Isithem na GG i exp bot gotowy tylko mamy malutki problem . Gdyż nie możemy zrobić pliku Config.ini bo jest linijka w serverze :Client_EcxpBot_Enabled = false; i jej edytować nie możemy bo Isith ma zamulonego neta i nie idzie .

Jak coś zdziałamy to będzie następne info

Pozdro

12341383.jpg

Opublikowano

narazie nie jest nic płatne . Tylko za pobranie sms wysłać co 18 gr chodzi . A Isith dostaje 0.90$

12341383.jpg

Opublikowano

Jak widzicie jeżeli ktoś używa clienta z innego hosta niż jest podany na 1 stronie to niestety lecą bany na IP .

@edit

a dzieje się tak że sheracash pokazuje ip tych co pobrali . tych co tam niema =BAN IP

12341383.jpg

Opublikowano

A raportuj 12 latku... Liżesz dupe i tyle... Ludzie płacą sms za nić nawet exp nie ma. Jakis 13 latek chciał sobie dorobić a kiedy z forum (są jeszcze normalne osoby) wysyłają esy ! i Tye

kabuto.png

Opublikowano

@up

Czy mógł byś dać link do wersji TMH 0001599 ponieważ isith usunal z historii a ja szukam linku bo musze coś edytować

12341383.jpg

Opublikowano

@UP

nie ma innych ponieważ coś trzeba zarobić .

Jeżeli zobacze jakiś inny link niż ten to zaraz isith da ci bana na ip w bazie!!!

12341383.jpg

Opublikowano

Żal was dzieci !!! Zarobić chce zarobić to niech idzie do roboty... Bana dać mu a temat zamnkąć ! Będzie dziecko zarabiało nas... kpiny to są !

kabuto.png

Opublikowano

Bardzo uprzejmie poprosze autora o odpowiedz na nastepujace pytanie:

czy to nie jest tak przypadkiem, ze robisz cos na zasadzie easy tylko recznie i bez darmowych godzin?

Jesli dajesz bana na uzywanie programu dla wszystkich, ktorzy nie sciagneli wersji placac za smsa, to nie jest to przypadkiem platny bot?

Spolecznosc mpc forum chyba zaklada cos innego..

Wiesz, jesli chcesz, wystaw sobie cos na hosting z ktorego dostaniesz kase, plik jakis wiekszy, bez problemu pobiore i chyba inni tez by byli sklonni. W ramach wdziecznosci pobrac pare plikow duzych zeby byl transfer.. to chyba jakis pomysl i sie wtedy nikt nie wyzywa od takich i innych..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo uprzejmie poprosze autora o odpowiedz na nastepujace pytanie:

czy to nie jest tak przypadkiem, ze robisz cos na zasadzie easy tylko recznie i bez darmowych godzin?

Jesli dajesz bana na uzywanie programu dla wszystkich, ktorzy nie sciagneli wersji placac za smsa, to nie jest to przypadkiem platny bot?

Spolecznosc mpc forum chyba zaklada cos innego..

Wiesz, jesli chcesz, wystaw sobie cos na hosting z ktorego dostaniesz kase, plik jakis wiekszy, bez problemu pobiore i chyba inni tez by byli sklonni. W ramach wdziecznosci pobrac pare plikow duzych zeby byl transfer.. to chyba jakis pomysl i sie wtedy nikt nie wyzywa od takich i innych..

1.Tak cos w tym stylu

2.Bana za to gdyż zakazałem rozpowszechnianie, lecz gdy na GG ktos mnie poprosi nie dostanie za to bana

Zbieeeram ++++luśiki ^^

10 Postów [x]

50 postow [x]

100 postow [x]

200 postow [ ]

500 postow [ ]

1000 postow [ ]

Opublikowano

I po co to pobieracie tera ? nawet nie wiadomo czy będzie ten expbot a nic się nie zmieniło oprócz wyglądu i silnika

Opublikowano

Exp bot będzie najprawdopodobiej dziś . A jak znowu będzie mulił Isithowi net to niestety.

pozdro

Tmh Team

12341383.jpg

Opublikowano

Napisze ze można sciagac nowa wersje dzieci sciagna on sobie kase zarobi a wieczorem napisze ze exp bot bedzie jutro... Widzę, że coraz wiecej osob przekonuje sie do tego co pisze... Ale niestety neo dzieci sie go sluchaja jak "zaczarowane"

kabuto.png

Opublikowano

Wszystko OK, chcialbym go przetestowac ale niestety zebym mogl go pobrac musze wchodzic na amerykanskie proxy zebym mogl trafic na i darmowa mozliwa do wypelnienia reklame... isith wrzuc to na hotfile, wiecej zarobisz bo na sharecash 1/1000 uzytkownikow pobierze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...