Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Externalhack V1.6.1

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Znalazłem ostatnio ciekawego hacka do BO.

Filmik

http://www.youtube.com/watch?v=Wg78711iSpc

Download:

http://www.przeklej.pl/plik/externalhack-v1-6-1-for-blackops-by-sph4ck-rar-0029fu52296u
http://www.speedyshare.com/files/28107748/ExternalHack_v1.6.1_for_BlackOps_by_Sph4ck.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ac37234441fc701ce0f5d8c4d6b3833febd62203719158629031544427d6f775-1297494204

Sam na nim gram i na razie bana nie dostałem.

*** THIS HACK MAY BE EVENTUALLY DETECTED: use at your own risk

*** THIS HACK DOES NOT WORK ON WINDOWS XP

*** THIS HACK REQUIRES AERO MODE ACTIVE ON VISTA/WIN7

*** THIS HACK REQUIRES WINDOWED GAME MODE, NO FULLSCREEN

Instrukcja:

1.Pobierz

2.Wypakuj

3.Uruchom run.bat

4.Włącz COD

Opublikowano

Dobra juz to sprawdziłem i działa tylko jest 1 problem taki ,ze aimbot nie działa inne funkcie działają .WIe ktoś co z tym zrobić??

-.-
Opublikowano

co do bana to dostaniesz napewno(zapewne po tygodniu)

mialem tak w cs;/

UDETECTED :/

A ban po 7dniach

Zycze powodzenia

Gram na nim jakieś 2 tygodnie i nie dostałem bana...

To nie jest cs tylko cod..

Opublikowano

co do wykrywalności to możesz dostać bana tego samego dnia co zacząłeś go używać jak i w ogóle nie dostać bo to zależy od tego czy cie ktoś reportnie i przypadkiem cię sprawdzą na pewno nie siedzą i nie oglądają każdego reporta więc masz małe szanse ale zawsze jakieś są ;p

@Czupryn nie strasz innych że dostaną NA PEWNO bana za to że tego używają bo nie dostaną póki ich ktoś nie sprawdzi a to że nie masz farta to nie nasza wina. :)

hack działa i to bez zarzutu nie umiem jeszcze ustawić aimbota ale od czasu do czasu potrafi utknąć celownikiem na stopach albo na głowie 1 gracza i tak do końca rundy, czasem w ogóle nie działa itd. xD jak to rozkminie to napisze :D pozdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

co do wykrywalności to możesz dostać bana tego samego dnia co zacząłeś go używać jak i w ogóle nie dostać bo to zależy od tego czy cie ktoś reportnie i przypadkiem cię sprawdzą na pewno nie siedzą i nie oglądają każdego reporta więc masz małe szanse ale zawsze jakieś są ;p

@Czupryn nie strasz innych że dostaną NA PEWNO bana za to że tego używają bo nie dostaną póki ich ktoś nie sprawdzi a to że nie masz farta to nie nasza wina. :)

hack działa i to bez zarzutu nie umiem jeszcze ustawić aimbota ale od czasu do czasu potrafi utknąć celownikiem na stopach albo na głowie 1 gracza i tak do końca rundy, czasem w ogóle nie działa itd. xD jak to rozkminie to napisze :D pozdr.

To nie do konca tak działa.

VAC wykrywa co jest podczepione pod gre.

nikt nie musi "siedziec" i ogladac twojego gameplaya....

Na 100% dostaniesz bana po aktualizacji

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

zgadza sie, taki przypadek mnie spotkal

wejdz sobie na steam'u strone i wez vac czy cos takiego i tam pisze ze oni nie czytaja zgloszen ;/

Opublikowano

I jak? Wiesz już jak ustawić aimbota?

Opublikowano

To jest wkoncu wykrywalny czy nie ?? Sprawdził ktoś?

Dobra juz to sprawdziłem i działa tylko jest 1 problem taki ,ze aimbot nie działa inne funkcie działają .WIe ktoś co z tym zrobić??

Nie rób duble... !

co do bana to dostaniesz napewno(zapewne po tygodniu)

mialem tak w cs;/

UDETECTED :/

A ban po 7dniach

Zycze powodzenia

Bana czy tak czy tak dostaniecie... xD

jak uruchomic tego hacka ? jakim przyciskiem bo ciemny jestem xD

mam wina 7 ja kcos

Wiesz co ? Przeczytaj jakąś książkę jak się obsługuje komputer i mysz.

Nie ma teraz bypassera do BO więc nawet na płatnych możesz bana dostać...

Opublikowano

Wykrywalny nie polecam niestety,źeby grać na tym czymś trzeba mieć fart,źeby Cie nie sprawdziło VAC,ale jak jesteś jakimś neosem i bedziesz napalony i jechał wrogow ostro,to dostaniesz bo Cie ktoś zgłosi.

PEACE Pozdro & Poczwicz :D

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

HACK DETECTED/UNDETECTED?

Nie polecam grac w multi.

Można grac w trybie szkolenia ale musicie wyłączyć VAC w ustawieniach.

Opublikowano

Eh dupa, temat do zamknięcia hack DETECTED kumpel dzisiaj dostał bana ja przestałem używać ale jak ktoś już napisał na szkoleniu działa ;p xD aimbot jest nie dopracowany i działa jak chce na niektórych mapkach działa jak ustawisz "czułość" na max i wyłączysz wh xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

jeszcze nie wykrywalny jest idioci omg. :P

a twoj kolega mogl dostac bana bo ktos go zglosil jak gra jak opentany jak sie ma wh ;)

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd że detected jak jest UNDETECTED, no chyba że napierdalasz jak zły to ktoś cię może zreportować i wtedy VAC może cię (ale nie musi) sprawdzić gdy będziesz grał czy nie masz "czegoś" (dla newbie = hacka) podczepionego pod grę.

Szansa na wykrycie hacka bez reporta póki co jest jak 1 do 10000, no chyba że ktoś cię zreportuje bo szalejesz jak głupi.

To tyle.

ExternalHack v1.6.1 - UNDETECTED

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...