Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Externalhack V1.6.1

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie chcecie dostać bana to moja metoda taka:

-Rozgladajcie sie jak uzywacie wh bo wiecie taka pewnosc nie mozliwa ze wiecie gdzie sa wszyscy

-Jak uzywacie aim to oczywiscie tez miejcie troche dead'ow :P

-A reszte mam gleboko bo nie uzywam ;p(uzywam tylko wh i aim)

Edit:nie dostałem bana od 2 dni i 35 poziom już :)

Zbieram "Lajki"

Opublikowano

Bana na 99% każdy dostanie jak będzie grać jak na filmiku wystarczy że ktoś "Zaraportuje " "dopalacz" i jakiś leń po tygodniu luknie na mecz w którym grałeś i zobaczy ze napierdala przez ściany tak jak bardzo znany i lubiany od dziś bot o różnych nazwach "this is sparta" ( i tak nazwe zmienia) w nt ma zawsze +600killów obraca sie o 360* i jego serie ofiar to około 200... każdy wysłał juz raport kogo znam i z kim grałem i jeszcze boci chyba 8 prestige nabił skurwysyn nawet z duchem pro pieski mnie jego atakuja jak w trawie leże ^^ . Więc jak chcecie bana , być szmatami jak on, macie zmienne ip i nielubicie swojego aktualnego nicku to ściągajcie boty , ale czy jest jakas z tego przyjemność ? na co to wam ? ściągają to takie niedołęgi które nie umieją dobić 1prestige sami. Ja wole bić 15prestiż sam bez jakiś syfów. Osobiście nie widziałem "dorosłego" z botem tylko "dzieci neo" mimo iż gra od 18 :)

Opublikowano

@up

Nie chce przypominać że to forum o hackach i ściągają je ci co chcą. Jeśli zrozumiałeś że gra na cheatach nie satysfakcjonuję cię to gratuluję dojrzałości i oby tak dalej, tylko nie musisz walić takich tekstów bo do tego co napisałeś większość dorośnie jak to określiłeś "dzieci neo"

są ludzie którzy mają zjebane życie i muszą się dowartościować waląc przez ściany bez skilla z aimem a są ludzie którzy czują się na tyle spełnieni że wolą z trudem skilla sobie wyrobić niż iśc na łatwiznę z hackiem, ale jesli myślisz że "dorośli" nie używają hacków to się mylisz ;p jest ich chyba nawet więcej niż "dzieci neo" w każdym razie nie możesz zaprzeczyć że nigdy nie używałeś żadnych hacków do jakiejkolwiek gry żeby było po prostu łatwiej :D ;p

@topic

co do hacka kumpla zbanowali po 3 meczach ok. 1 godz gry bo tylko na tyle miał czas (statów masakrycznie dużych nie miał chyba 50:20 na demolition) i nast. dnia jak wbił nie mógł grać w multi i status VAC na BO zablokowany, nie fart ale ja już nie ryzykuję ;p napisałem że wykrywany bo jak by był niewykrywalny to po 1 godzinie gry bana by nie dostał ;/ na servie nikt nie pisał że cheatuje i nikt nie pisał że go za reportuje ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NIE JEST WYKRYWALNY !! :]

KUMPEL JUŻ GRA NA NIM MIĘSIĄC I BANA NIE DOSTAŁ , ZATEM JA MAM XP I NIE MOGE NA NIM GRAĆ. -.-

LUDZIE JEST NIE WYKRYWALNY !

TYLKO UWAZAC NIE NAPIERDALAC OSTRO BO JAK WAS SPRAWDZA TO NAWET PAN MAJNKRAFT SIE NIE ZDZIWI ZE DOSTANIETA BANA CHUJ . ;D

PLUSA WALNIJTA ;]

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

jeszcze nie wykrywalny jest idioci omg. :P

a twoj kolega mogl dostac bana bo ktos go zglosil jak gra jak opentany jak sie ma wh ;)

VALVE nie obchodzą zgłoszenia...

Nie wprowadzaj ludzi w błąd że detected jak jest UNDETECTED, no chyba że napierdalasz jak zły to ktoś cię może zreportować i wtedy VAC może cię (ale nie musi) sprawdzić gdy będziesz grał czy nie masz "czegoś" (dla newbie = hacka) podczepionego pod grę.

Szansa na wykrycie hacka bez reporta póki co jest jak 1 do 10000, no chyba że ktoś cię zreportuje bo szalejesz jak głupi.

To tyle.

ExternalHack v1.6.1 - UNDETECTED

VALVE nie obchodzą zgłoszenia... Nawed bez twojego "reporta" zawsze jest +- 50 % na darmowym cheacie że nie dostaniesz lub dostaniesz bana. (Przed aktualizacją)

Bana na 99% każdy dostanie jak będzie grać jak na filmiku wystarczy że ktoś "Zaraportuje " "dopalacz" i jakiś leń po tygodniu luknie na mecz w którym grałeś i zobaczy ze napierdala przez ściany tak jak bardzo znany i lubiany od dziś bot o różnych nazwach "this is sparta" ( i tak nazwe zmienia) w nt ma zawsze +600killów obraca sie o 360* i jego serie ofiar to około 200... każdy wysłał juz raport kogo znam i z kim grałem i jeszcze boci chyba 8 prestige nabił skurwysyn nawet z duchem pro pieski mnie jego atakuja jak w trawie leże ^^ . Więc jak chcecie bana , być szmatami jak on, macie zmienne ip i nielubicie swojego aktualnego nicku to ściągajcie boty , ale czy jest jakas z tego przyjemność ? na co to wam ? ściągają to takie niedołęgi które nie umieją dobić 1prestige sami. Ja wole bić 15prestiż sam bez jakiś syfów. Osobiście nie widziałem "dorosłego" z botem tylko "dzieci neo" mimo iż gra od 18 :)

VALVE nie obchodzą zgłoszenia... Po aktualizacji jak się użyje takiegoż cheata do dostanie się bana na 100% i jeszcze ten cheat nie będzie działał.

Nie grać na tym bo tylko steama zepsujecie..

Tiaaa... Jakby steam miał coś do gry...

Opublikowano

Mam strone gdzie pisze czy ten hack jest detected czy UNDETECTED

I z tego co widze to UNDETECTED ale maci stronkę http://www.cheat-pro...ty-7:-Black-Ops

Wiem ze rozpowszechnianie innych stron o hackach jest nie dozwolone ale kij ^^

Panie... Jedyne co tam jest napisane to:

Cytat

*** THIS HACK MAY BE EVENTUALLY DETECTED: use at your own risk

LUDZIE !!!

Nie piszcie że was możecie dostać bana od raportu ponieważ:

VAC does not ban based on reports. Such data is only used for tracking and statistics purposes.

Czyli łatwo mówiąc nie dostaniesz bana od raportu tylko cię będą "obserwować". Jeżeli tak to ciekawe ilu oni mają pracowników by obserwować tyle cheaterów...

Opublikowano

Nie wiem ja i moji koledzy używamy tego hacka ponad 2 miesiące i nie mamy bana <_<

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...