Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Prawdziwy Głos Fubu

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

FuBu Gracz Serwera Feniks robi multum filmików na YouTube a jednak się wydało FuBu zmienia Głos ; ))

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Słuchaj, ja też mogę ten twoj głos tak przerobić.Głupi jesteś jak nie wiem co.A po 2 ten głos nawet ludzki nie jest wiec schowaj się z tym idioto.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Eminem też sobie zmienia głos w programie nie? (piosenka w tle) xD

Tak wgl kogo to obchodzi ;s

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

@up obchodzi obchodzi ponieważ pisze chyba na 96lvl up , że to jego prawdziwy głos , a to właśnie jest taki sam jak ten 1 ;/

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

To było od początku jasne <_< Ja jakoś jeszcze nigdy na żywo nie słyszałem tego głosu. Oczywiście nie mówię, że FuBu nie ma 34 lat, ale ten program :D

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Japier.. Co wy robicie z tego FuBu boga. Zwykły człowiek jak każdy .Robi co chce , prawie się uśmiałem jak zobaczyłem na yt filmiki ODKRYWAJĄCE JEGO PRAWDZIWY GŁOS :D niemacie już co robic?

Opublikowano

Japier.. Co wy robicie z tego FuBu boga. Zwykły człowiek jak każdy .Może robić co chce , prawie się uśmiałem jak zobaczyłem na yt filmiki ODKRYWAJĄCE JEGO PRAWDZIWY GŁOS :D niemacie już co robic?

@Edit Sorry komp się zlagował

Opublikowano

Jedni są przeciwko FuBU bo zazdroszczą mu Poprostu lv itd Wzieli byście się do roboty a nie kurwa innym tyłki obrabiali -_- Też mielibyście takie lv gdyby się wam chciało -.-

To tylko wiadomość do tych co mają fioła na punkcie FuBu

Opublikowano

Jedni są przeciwko FuBU bo zazdroszczą mu Poprostu lv itd Wzieli byście się do roboty a nie kurwa innym tyłki obrabiali -_- Też mielibyście takie lv gdyby się wam chciało -.-

Ja nie wiem czego mu zazdrościć...tego że wypierdolił w pizdu kasy na gre?

A co do topicu...nie wiem czym się podniecać...każdy jest tylko człowiekiem i może robić co chce...

Opublikowano

Ale powiedzcie mi jedno jak może zmieniać głoś na VT -.- ? Przecież MakYs ma filmiki na YT jak z nim rozwawia na YT co prawda nie dużo ale jest więc powiedz mi jakim chujoczłapem to zrobił na VT? O i tam wyżej też na tym telefonie pewnie z laptopem wszędzie jest i tak szybko pisze podstawia do głosnika itp a w ogole ten głos co niby puściłeś po przeróbce to jest nie realny

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Was powinno gówno obchodzić to co on robi. Jest wolnym człowiekiem, może robić o mu się żywnie podoba. Z tego co widzę to wam tylko żal dupska ściska że on coś osiągnął w metinie. A to że wydał w chuj kasy to jego problem. Zarabia na to to ma. Chyba proste? Żałośni jesteście, tyle wam powiem.

Czekam na Tamisa..

Opublikowano

on ma glos jak 1 gracz z grymuara z gildii diabolic xD z beki nie moglem jak na tsie slyszalem taki glos

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Niech ma nawet 12 lat chuj mnie to interesuje...

Znam ludzi co mają 30 w górę i w metina grają ... phi...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

A w ogole wstawiąją jakby odwrócony głos zmieniony przecież on brzmi jak .... pfff omg dzieci w wieku 13-14 mają już grubszy głoś niż tam jest więc pozdro. A co powiecie na ta rozmowe przez telefon :)? Co wyżej kolega zamieścił ?

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Rozwalilo mnie to " FuBu bo ja sie glowie od miesiaca jak Ty tego smoka doje*** " xD .

Nie podniecajcie sie glosem nie kazdy chce ujawniac i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...