Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam] Yang Za Sms Pewniak !

Dreamers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprzedaje yang za sms po 23,18 zl za 100kk (do uzgodnienia ilosc yang),wiadomo ze sms jest zawsze drozej.U mnie macie pewnosc 100% ze nie oszukuje posiadam komentarze na swoim profilu co do sprzedawania yang.Przed zakupem prosze napisac na jakim serwerze potrzebujesz wtedy powiem czy sa czy nie.

Gg:2403077

Zbieram +++ :)

Nie dawac minusow juz !! :D

Szkoda mi tych ludzi,dzieciakow ktorzy stawiaja - bez powodu... To tylko swiadczy o was,nie o mnie :D

Potrzebujesz pomocy ?? Pisz na pw postaram sie pomuc :]

Opublikowano

Witam sprzedaje yang za sms po 23,18 zl za 100kk (do uzgodnienia ilosc yang),wiadomo ze sms jest zawsze drozej.U mnie macie pewnosc 100% ze nie oszukuje posiadam komentarze na swoim profilu co do sprzedawania yang.Przed zakupem prosze napisac na jakim serwerze potrzebujesz wtedy powiem czy sa czy nie.

Gg:2403077

ceny z komsosu 1kkk masz za tyle na allegro na jednych serwach a ty dajesz 100kk hahaha

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Jakos ludzie kupuja...Wiadomo ze jak by nikt nie kupywal to bym tak nie wystawial,zastanow sie co piszesz,nie kazdy moze sobie kupic na allegro albo woli zaplacic sms

Zbieram +++ :)

Nie dawac minusow juz !! :D

Szkoda mi tych ludzi,dzieciakow ktorzy stawiaja - bez powodu... To tylko swiadczy o was,nie o mnie :D

Potrzebujesz pomocy ?? Pisz na pw postaram sie pomuc :]

Opublikowano

Jakos ludzie kupuja...Wiadomo ze jak by nikt nie kupywal to bym tak nie wystawial,zastanow sie co piszesz,nie kazdy moze sobie kupic na allegro albo woli zaplacic sms

Nie kazdy woli przeplacac.Inne serwisy sms za yangi wymieniaja i taniej i z allegro lub bez.Wiec zanim napiszesz poszukaj w necie.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

• Dodaj nową pozycję...