Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie Z Kolegą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem trochę się rozpisałem ale błagam pomóżcie :C

Witam, jestem nowy na forum więc proszę o łagodne potraktowanie :D

Ja i kolega założyliśmy serwer, aj mam lepszego kompa więc stoi u mnie. I tu jest problem. Wszystkie porty otwarte, serwer włączony jesteśmy w jednej sieci hamachi, ale on nie może wejść! Ja nie mam problemu z wchodzeniem. Założyłem sobie konto, jemu i jeszcze jednemu koledze, ale nie będę odbiegał od tematu. Ja mogę wejść na wszystkie 3 konta, a jednak on nie może na żadne. Dodam że serwer oparty o zzyt2 że tak to określę... Ja nie mam problemów ale on nie może wejść. W hamachi jego gwiazdka ani nie mruga ani nic tylko jest zielona. Próbowaliśmy ze spolszczeniem ale nie wiem co dokładnie trzeba zrobić. Wtedy serwer musi być oparty o Metina z 2008 roku (niepatchowanego). Fakt oboje go mamy, ale gdy go włączam przez spolszczenie (MT2Connect) wyskakuje mi jeden error po chińsku, klikam "OK" i jeden taki: http://img824.imageshack.us/img824/288/mt22008.png

Spotkałem się kiedyś z takim errorem u mojego kolegi ale nie mam do niego numeru a najszybciej będę się z nim widział za tydzień :(

A gdy klikam ok to się wyłącza. Aaa... i kolega ma moje IP z hamachi normalne a ja mam swoje z końcowką ".100"

Co muszę zrobić?

Chyba sytuacja jest dość jasno opisana. Jeśli to zły dział to przepraszam, ale widziałem tu podobny a nawet taki sam problem tyle że bez odpowiedzi

BŁAGAM POMÓŻCIE! :unsure:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png