Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby Problemy Pytania

rockanderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki problem wiec po 20-30 min wyskakuje mi cos takiego http://img186.imageshack.us/img186/4855/201022415417.jpg i wyłącza mi sie gra, co to moze byc, pomocy!!!

Masz wersję Eu czy A?

Sprawdź czy program antywirusowy nie blokuje gry. Jeśli masz firewalla to odblokuj tam porty. (niestety nie wiem jakich portów używa ta gra) Możliwe że jest to wina twojego połączenia z internetem. Podaj przez co podłączasz się do internetu. Może ktoś będzie wiedział co zrobić

Opublikowano

wszystko mi działało do tego momentu gdy była aktualizacja no i teraz cały czas mi to wyskakuje, je**** aktualizacja

Opublikowano

Przepraszam za lekkie opóźnienie, ale szukałem powodu tych błędów.

Zauważyłem, że ma to całkiem sporo osób, ale Fia nie znalazło odpowiedzi.

Proponuje powgrywać wszystkie najnowsze sterowniki, ew. czekać na nową łatkę.

Hip-Hop nie umarł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takie malutkie pytanie na początku gry kupiłem mp5 i chciałem je zamienić na inna bron czy da się jakoś sprzedać ta bron czy muszę mieć kupiona inna??

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Sciągnełem wersję eu ,odpalam ,a tu dupa.Napierdalam dosłownie myszką w "Game Start" i się nie odpala.

Co mam zrobić?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wchodze w strone Operation 7 i tam naciskam GAME START ..Gra mi wchodiz do czasy..kiedy pojawia sie jakis pojazd i 2 żołnierzy wtedy gra wywala mnie ne pulpit i wyskakuje mi Notice jakos tak ze polączenei serwerem zostalo nie zrealizowane..Co mam robic moje gg 15898324 za pomoc daje 5 +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wchodze w strone Operation 7 i tam naciskam GAME START ..Gra mi wchodiz do czasy..kiedy pojawia sie jakis pojazd i 2 żołnierzy wtedy gra wywala mnie ne pulpit i wyskakuje mi Notice jakos tak ze polączenei serwerem zostalo nie zrealizowane..Co mam robic moje gg 15898324 za pomoc daje 5 +

Spróbuj tak odpalić :

http://www.mpcforum.pl/topic/192701-tut-jak-odpalic-operation7/

A jak nie pomoże to moze ... Nie wiem spróbuj odpalić jak w tamtym poradniku

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie dopiero co pobralem operationa ogarnolem wjekszosc ale niewiem jaka kupic bron i jak ja zrobic zeby byla niezla jak na 1 lvl bo dopiero co zrobilem konto niewiem jakie lunety nic niewiem plis o odp i opis co kupic tak zeby sie zmiescilo do 30 000 golda

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kup m4a1 z krótkim celownikiem jakieś ciuchy do odpału,flasha, naboje i graj bij na 1 roomie do 6 lvla i kup se coś innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...